| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | ارزیابی فراوردههای اسیدهای آمینه، نانوکلات آهن و آب مغناطیسی بر ترکیب اسید چرب نمونه های روغن سویا (Glycine max) در زمانهای متفاوت برداشت | |
| پری طوسی، مهدی تاجبخش، مسعود اصفهانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 202.03 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | ارزیابی فراوردههای اسیدهای آمینه، نانوکلات آهن و آب مغناطیسی بر ترکیب اسید چرب نمونه های روغن سویا (Glycine max) در زمانهای متفاوت برداشت | |
| پری طوسی، مهدی تاجبخش، مسعود اصفهانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 202.03 K | ||