کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 12

1 مقایسه عملکرد لاین‌های امیدبخش گندم در شرایط تنش شوری
محمدحسین صابری؛ الیاس آرزمجو؛ حمید تجلی؛ اشکبوس امینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (135.44 K)

2 مقایسه عملکرد لاین‌های امیدبخش جو در شرایط تنش شوری
محمدحسین صابری؛ الیاس آرزمجو؛ حمید تجلی؛ علی براتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (151.73 K)

3 بررسی اثر بخشی استفاده ازسکوسترون آهن 138 و کود مایع فلوآت آهن بر روی عملکرد وبرخی اجزای عملکرد سویا
مهران افضلی چالی؛ فریدون نورقلی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.29 K)

4  مقایسه تاثیر سویه های باکتری های حل کننده فسفات و سطوح فسفر معدنی بر رشد و عملکرد دانه در ارقام ساری و تلار سویا
اسماعیل یساری؛ اسماعیل بخشنده؛ ندا فرزین؛ معصومه غلامی گل افشان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (150.01 K)

5 بررسی صفات مهم زراعی و عملکردی و همچنین روابط بین آنها در برخی از ارقام سویا
مرتضی مبلغی؛ مریم آبیاری فرد؛ علی قربانی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (950.05 K)

6 تاثیر فواصل مختلف بین ردیفهای کاشت و رقم بر صفات مهم کمی باقلا(Vicia faba L)
مرتضی مبلغی؛ علی قربانی پور؛ مریم آبیاری فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (900.3 K)

7 مطالعه تاثیر دو شیوه کشت غرقابی و هوازی بر عملکرد و اجزای عملکرد برخی ارقام برنج در غرب استان مازندران
محبوبه صلاحیان؛ مریم اکبرپور؛ علی قربانی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (844.79 K)

8 مطالعه تاثیر سطوح مختلف کود پتاسیم و رقم بر عملکرد و اجزای عملکرد باقلا
علی قربانی پور؛ مرتضی مبلغی؛ محبوبه صلاحیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (895.71 K)

9 تعیین دوره بحرانی کنترل علف های هرز محصول راتون برنج رقم طارم نوک سیاه
روناک روحانی اردشیری؛ حمیدرضا مبصر؛ علی افتخاری؛ امیرحسین شیرانی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.56 K)

10 مقایسه عملکرد و اجزای عملکرد در کشت گلدانی (نشایی) پنبه با کشت مستقیم بذر
محمد لنگری؛ حمید حاتمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.31 K)

11 اثر کود نیتروژنه و رقم بر عملکرد و اجزای عملکرد گلرنگ (.Carthamus tinclorius L)
مهدیه حاج غنی؛ مهری صفاری؛ علی اکبر مقصودی مود
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.39 K)

12 اثر کاربرد کودهای بیولوژیک همراه با مقادیر مختلف فسفر و نیتروژن روی عملکرد و اجزای عملکرد ذرت سینگل کراس704
فرهاد فرح وش؛ علی رحمتی؛ فرهاد جعفری؛ حبیب امیر حلاجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (31.57 K)