| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 6 | ||
| 1 | ارزیابی ارتباط بین صفات مرتبط با کیفیت نانوایی در گندم نان | |
| مروه وزیری، قاسم محمدی نژاد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 138.6 K | ||
| 2 | تعیین خواص کیفی برنج و بررسی روابط همبستگی ژنوتیپی و فنوتیپی صفات کیفی آن به روش تجزیه علیت | |
| رهام محتشمی، قربانعلی نعمت زاده، فاطمه توسلی، محمدتقی آساد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 265.37 K | ||
| 3 | تعیین همبستگی ژنوتیپی و فنوتیپی صفات کمی برنج با عملکرد از طریق تجزیه علیت | |
| رهام محتشمی، قربانعلی نعمت زاده، فاطمه توسلی، محمدتقی آساد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 346.44 K | ||
| 4 | بررسی همبستگی فنوتیپی و ژنوتیپی بین عملکرد دانه و صفات مهم زراعی در لاین های امید بخش برنج | |
| مشاهده مقاله اصل مقاله 330.23 K | ||
| 5 | ارزیابی برخی صفات مهم کمی و کیفی در لاین ها و ارقام سویا | |
| مرضیه عقیقی، حسین زینالی خانقاه، عباسعلی زالی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 29.95 K | ||
| 6 | تجزیه خوشهای صفات زراعی در لویا قرمز ( Phaselots vulgaris ) | |
| هما صفایی، لادن جوکار | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 31.09 K | ||