کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 6 | ||
1 | ارزیابی ارتباط بین صفات مرتبط با کیفیت نانوایی در گندم نان | |
مروه وزیری؛ قاسم محمدی نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (138.6 K) | ||
2 | تعیین خواص کیفی برنج و بررسی روابط همبستگی ژنوتیپی و فنوتیپی صفات کیفی آن به روش تجزیه علیت | |
رهام محتشمی؛ قربانعلی نعمت زاده؛ فاطمه توسلی؛ محمدتقی آساد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.37 K) | ||
3 | تعیین همبستگی ژنوتیپی و فنوتیپی صفات کمی برنج با عملکرد از طریق تجزیه علیت | |
رهام محتشمی؛ قربانعلی نعمت زاده؛ فاطمه توسلی؛ محمدتقی آساد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.44 K) | ||
4 | بررسی همبستگی فنوتیپی و ژنوتیپی بین عملکرد دانه و صفات مهم زراعی در لاین های امید بخش برنج | |
مشاهده مقاله | اصل مقاله (330.23 K) | ||
5 | ارزیابی برخی صفات مهم کمی و کیفی در لاین ها و ارقام سویا | |
مرضیه عقیقی؛ حسین زینالی خانقاه؛ عباسعلی زالی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.95 K) | ||
6 | تجزیه خوشهای صفات زراعی در لویا قرمز ( Phaselots vulgaris ) | |
هما صفایی؛ لادن جوکار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (31.09 K) |