کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 ارزیابی ارتباط بین صفات مرتبط با کیفیت نانوایی در گندم نان
مروه وزیری؛ قاسم محمدی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (138.6 K)

2 تعیین خواص کیفی برنج و بررسی روابط همبستگی ژنوتیپی و فنوتیپی صفات کیفی آن به روش تجزیه علیت
رهام محتشمی؛ قربانعلی نعمت زاده؛ فاطمه توسلی؛ محمدتقی آساد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.37 K)

3 تعیین همبستگی ژنوتیپی و فنوتیپی صفات کمی برنج با عملکرد از طریق تجزیه علیت
رهام محتشمی؛ قربانعلی نعمت زاده؛ فاطمه توسلی؛ محمدتقی آساد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.44 K)

4 بررسی همبستگی فنوتیپی و ژنوتیپی بین عملکرد دانه و صفات مهم زراعی در لاین های امید بخش برنج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (330.23 K)

5 ارزیابی برخی صفات مهم کمی و کیفی در لاین ها و ارقام سویا
مرضیه عقیقی؛ حسین زینالی خانقاه؛ عباسعلی زالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.95 K)

6 تجزیه خوشهای صفات زراعی در لویا قرمز ( Phaselots vulgaris )
هما صفایی؛ لادن جوکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (31.09 K)