کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 بررسی درصد آمیلوز در چاودار secale cereale گندمهای دیپلوئید و گندم دوروم
علی محمدخانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (241.91 K)

2 اثرات دز ژن میزان آمیلوز و غلظت ژل درآندوسپرم دانه برنج ( .Oryza sativa L)
کورس ربیعی، مصطفی ولیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (330.67 K)

3 اثر آبیاری، تاریخ کاشت، رقم و نیتروژن بر آمینواسیدها، پروفیل اسیدهای چرب و محتوای نشاسته (Zea mays L) دانه ذرت
مریم رحیمی جهانگیر لو، غلامعباس لکبری، ایرج الله دادی، سعید صوفی زاده، دیوید پارسنز، اکبر یعقوبی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

4 بررسی نسبت آمیلوز نشاسته و درصد پنتوزان ها ( پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای) و پروتئین در گندم های هگزا پلوئید پیشرفته
علی محمدخانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (23.18 K)

5 ارزیابی قابلیت ترکیب پذیری خصوصیات کیفی ( غلظت ژل، میزان آمیلوز و درجه حرارت ژلاتینه) برنج به روش تلاقیهای دی آلل
کورس ربیعی، مصطفی ولیزاده، علی مومنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.4 K)

6 مقایسه خصوصیات کیفی راتون سه رقم برنج در استان مازندران
یوسف نیک نژاد، همت اله پیر دشتی، مرتضی نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (63 K)