| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | بررسی تغییرات اسیدفیتیک و روی در انواع نان پخته شده در تهران و مقایسه آنها با نان سبوس دار داخلی و خارجی | |
| محمد جعفر ملکوتی، عاکفه امامی، سودابه دیوان بیگی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 447.92 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | بررسی تغییرات اسیدفیتیک و روی در انواع نان پخته شده در تهران و مقایسه آنها با نان سبوس دار داخلی و خارجی | |
| محمد جعفر ملکوتی، عاکفه امامی، سودابه دیوان بیگی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 447.92 K | ||