کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی تغییرات اسیدفیتیک و روی در انواع نان پخته شده در تهران و مقایسه آنها با نان سبوس دار داخلی و خارجی | |
محمد جعفر ملکوتی؛ عاکفه امامی؛ سودابه دیوان بیگی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (447.92 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی تغییرات اسیدفیتیک و روی در انواع نان پخته شده در تهران و مقایسه آنها با نان سبوس دار داخلی و خارجی | |
محمد جعفر ملکوتی؛ عاکفه امامی؛ سودابه دیوان بیگی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (447.92 K) |