کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | بررسی اثر قارچ مایکوریزا، باکتری ریزوبیوم و ورمیکمپوست بر عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا قرمز | |
رضا منعم، علیرضا پازکی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 293.12 K | ||
2 | ﺑﺮرﺳﻲ ﺗﺄﺛﻴﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻗﺎرچ ﻣﺎﻳﻜﻮرﻳﺰا و ﻛﻮد داﻣﻲ ﺑﺮ روی ﺑﺮﺧﻲ ﺻﻔﺎت ﻛﻴﻔﻲ اﺳﻔﺮزه | |
سعید دهمرده قلعه نو، محمدعلی وکیلی، زهرا غفاری مقدم، محمد فروزنده، سمیه میرشکاری | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 631.87 K |