English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
88
76
بررسی اثر پتاسیم بر عملکرد گندم در تناوب گندم - ذرت - گندم در منطفة بهبهان
محمدهادی موسوی فضل، محمدرضا رفیع
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (33.34 K)
77
بررسی اثر روی و پتاسیم بر عملکرد و اجزا عملکرد گندم رقم الموت در یاسوج
محمدمهدی رحیمی، مهراب یادگاری، علی اسکندری، حمیدرضا ابراهیمی، محمدکاظم شفازاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (61.74 K)
78
بررسی و تولید ژنوتیپ های گندم مقاوم به شوری بر اساس صفات فیزیولوژیکی
سید احمد سادات نوری، حمیده خلج، محمدرضا لبافی حسین آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (26.37 K)
79
ارزیابی برخی از خصوصیات فیزیولوژیکی و مرفولوژیکی توده های اصلاحی چغندرقند در شرایط تنش شوری و خشکی در مقایسه با شرایط بدون تنش
عبدالمجید خورشید، محمود مصباح، کیوان فتوحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (27.67 K)
80
بررسی تحمل به شوری شش رقم داخلی و خارجی گندم نان در سه محیط سنگریزه، هیدروپونیک و ماسه
اشکبوس دهداری، عبدالمجید رضایی، سید علی محمد میر محمدی میبدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (35.44 K)
81
بررسی میزان انباشت پرولین، قندهای محلول، سدیم و پتاسیم در شرایط تنش شوری در گونه های زراعی پنبه جنس Gossypium
محمدرضا رمضانی مقدم، اسلام مجیدی هروان، حمیدرضا زمانی زاده، مهدی عزیزی، مهدی مهدوی، صدیقه آناهید
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (26.26 K)
82
تعیین عملکرد و شاخص های رشد سیب زمینی در سطوح مختلف آب و پتاسیم
علیرضا سبحانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (26.3 K)
83
برهم کنش نیتروژن، روی و پتاسیم بر عملکرد دانه و روغن کلزا
علی پیرمرادی، عبداله حسن زاده قورت تپه، عزیز مجیدی، محسن رشدی، ناصر آخوندی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (503.59 K)
84
مصرف پتاسیم بر ماده خشک و سطح برگ دو ژنوتیپ گندم در شرایط تنش شوری
محمد پاسبان، حمیدرضا ذبیحی، سعید رضائیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (27.4 K)
85
اثر پتاسیم در کارایی مصرف آب، عملکرد و اجزاء عملکرد سه رقم گندم تحت شرایط تنش شوری
اژدر عنابی میلانی، میر سعید عابدی، پرویز مهاجر میلانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (32.53 K)
86
اثر تنش آبی و کود بر عملکرد گندم و کارایی مصرف آب در شرایط شور
اژدر عنابی میلانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (32.49 K)
87
اثر سطوح مختلف شوری بر تجمع کربوهیدرات و پرولین و رابطه آنها با جذب سدیم و پتاسیم در گندم
نفیسه مهدی نژاد، مصطفی حیدری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (31.47 K)
88
اثر بهینه سازی مصرف نیتروژن و پتاسیم در محلول غذایی جانسون بر میزان اسانس نعناع فلفلی در شرایط کشت هیدروپونیک
کاوه حسن زاده راد، محمود بهزادی، سعید جاهدی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (29.49 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3
4