نویسنده =
تعداد مقالات: 9

1 ارزﯾﺎﺑﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻧﯿﺘﺮوژن و ورﻣﯽ ﮐﻤﭙﻮﺳﺖ ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد اﻗﺘﺼﺎدی و ﺑﯿﻮﻟﻮژﯾﮏ و ﻣﻘﺪار ﻧﯿﺘﺮوژن و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ داﻧﻪ ذرت
حمید رمضانی، شاهین شاهسونی، منوچهر قلی پور، محمد قاسم زاده گنجه ای
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.42 K)

2 ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ اﺛﺮات ﻣﺘﻘﺎﺑﻞ ﮐﻮد ﮔﻮﮔﺮد ، ورﻣﯽ ﮐﻤﭙﻮﺳﺖ و ﺑﺎﮐﺘﺮی ﺗﯿﻮﺑﺎﺳﯿﻠﻮس ﺑﺮ روی درﺻﺪ روﻏﻦ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺳﻮﯾﺎ
شاهین شاهسونی، زهره ممی زاده، شاهرخ فرنجیک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (254.51 K)

3 ﺑﺮرﺳﯽ ﮐﺎرﺑﺮد ﺗﻮام ﻗﺎرچ ﻣﯿﮑﻮرﯾﺰا و ﺑﺎﮐﺘﺮی ﻣﺰورﯾﺰوﺑﯿﻮم ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژﯾﮏ و ﻋﻨﺎﺻﺮﻣﻌﺪﻧﯽ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ داﻧه نخود
محبوبه خسروجردی، شاهین شاهسونی، حمیدرضا اصغری، منوچهر قلی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (342.51 K)

4 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﻘﺪار و زﻣﺎن ﻣﺤﻠﻮﻟﭙﺎﺷﯽ اوره ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و اﺟﺰاء ﻋﻤﻠﮑﺮد ذرت ﻋﻠﻮﻓﻪ ای
حسین خیرآبادی، شاهین شاهسونی، شاهرخ قرنجیک، محمود باصفا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (217.28 K)

5 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﮐﻮدﻫﺎی داﻣﯽ، ﺑﯿﻮﻟﻮژﯾﮏ و ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮔﯿﺎه ذرت ﻋﻠﻮﻓﻪ ای و ﺑﺮﺧﯽ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻓﯿﺰﯾﮑﻮ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺧﺎک
شاهین شاهسونی، احمد غلامی، عاطفه محیطی اصلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (145.56 K)

6 بررسی کاربرد توام قارچ میکوریزا، باکتری سودوموناس و اسید هیومیک بر برخی شاخص های رشد گیاه لوبیا
ندا جدیدالسلام، شاهین شاهسونی، ناصر علی اصغر زاد، حمیدرضا اصغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (119.09 K)

7 بررسی تاثیر تغذیه ای گوگرد در گندم (.Triticum aestivum L)
شاهین شاهسونی، محمد اردلان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.78 K)

8 مطالعه تاثیر گوگرد بر عملکرد و جذب آن در گندم (.Triticum aestivum L)
شاهین شاهسونی، محمد اردلان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.78 K)

9 اثر زمان و مقدار مصرف کود اوره بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه در ذرت دانه ای در شاهرود
نفیسه روضاتی، احمد غلامی، حمیدرضا اصغری، شاهین شاهسونی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.94 K)