نویسنده =
تعداد مقالات: 11

1 ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ اﺛﺮات ﺗﻐﯿﯿﺮات ﻣﻨﺒﻊ و ﻣﺨﺰن درﺗﺎرﯾﺦ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺎﺷﺖ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژﯾﮏ ارﻗﺎم ﺳﻮﯾﺎ
فاطمه مرزبان؛ اسماعیل یساری؛ امید قاسمی چپی؛ فرزانه اوصیاء
مشاهده مقاله | اصل مقاله (268.57 K)

2 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﺗﯿﻤﺎرﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮاﯾﻤﯿﻨﮓ ﺑﺮ روی ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﺟﻮاﻧﻪ زﻧﯽ ﺑﺬور ذرت
شهرام یارایی سورکی؛ اسماعیل یساری؛ کمال کاظمی تبار؛ حمیدرضا مبصر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (214.82 K)

3 اثرات عناصر رﯾﺰ ﻣﻐﺬی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد، درﺻﺪ روﻏﻦ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ داﻧﻪ ﺳﻮﯾﺎ
اسماعیل یساری؛ ساعده مظفری؛ عینعلی شفیعی؛ امید قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (259.62 K)

4 اثرات ﻣﺼﺮف ﺧﺎﮐﯽ و ﻣﺤﻠﻮل ﭘﺎﺷﯽ ﻋﻨﺎﺻﺮ روی، ﺑﺮ و ﻣﻨﮕﻨﺰ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد داﻧﻪ و روﻏﻦ ﺳﻮﯾﺎ
اسماعیل یساری؛ ساعده مظفری؛ امید قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (217.44 K)

5  مقایسه تاثیر سویه های باکتری های حل کننده فسفات و سطوح فسفر معدنی بر رشد و عملکرد دانه در ارقام ساری و تلار سویا
اسماعیل یساری؛ اسماعیل بخشنده؛ ندا فرزین؛ معصومه غلامی گل افشان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (150.01 K)

6 ﺮرﺳﻲ اﺛﺮ ﺗﻴﻤﺎرﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻛﻮد ﻓﺴﻔﺮ ﺑﺮ رواﺑﻂ آﻟﻮﻣﺘﺮﻳﻚ ﺑﻴﻦ ﺳﻄﺢ ﺑﺮگ و اﺟﺰای روﻳﺸﻲ در ﮔﻴﺎه ﺳﻮﻳﺎ (Glycine max (L.) Merr)
اسماعیل یساری؛ اسماعیل بخشنده؛ امید قاسمچی؛ ندا فرزین؛ حسین ابراهیمی چمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (187.18 K)

7 مقایسه تاثیر مصرف باکتری های حل کننده فسفات و سطوح فسفر معدنی بر رشد و عملکرد کلزا
اسماعیل یساری؛ امید قاسمی چپی؛ سیده ندیمه شجاعی لنگری؛ سلمان دستان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (266.24 K)

8 اثرات مصرف اسید هیومیک و ماده آلی بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج
اسماعیل یساری؛ امید قاسمی چپی؛ سیده ندیمه شجاعی لنگری؛ سیده مهسا موسوی گله کلایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (262.09 K)

9 ﻣﻘﺎﻳﺴﻪ ﻋﻤﻠﻜﺮد ﻛﻠﺰا Brassica napus L. رﻗﻢ ﻫﺎﻳﻮﻻ 401 در ﺗﺎرﻳﺦ ﻛﺎﺷﺖ ﺑﻪ ﻫﻨﮕﺎم و دﻳﺮ ﻫﻨﮕﺎم و ﻧﻘﺶ ﻓﺴﻔﺮ ﺑﻴﻮﻟﻮژﻳﻚ و ﻣﻌﺪﻧﻲ در زودرﺳﻲ ﻣﺤﺼﻮل
اسماعیل یساری؛ اسماعیل بخشنده؛ امید قاسمی چپی؛ ندا فرزین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (612.1 K)

10 ﻛﻤﻲﺳﺎزی اﺛﺮ ﺗﺮاﻛﻢ ﺑﻮﺗﻪ ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺ ﺳﻄﺢ ﺑﺮگ دو رﻗﻢ ﻛﻠﺰا ﻫﺎﻳﻮﻻ 401 و ﻇﻔﺮ‘
اسماعیل بخشنده؛ اسماعیل یساری؛ ندا فرزین؛ امید قاسمی چپی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (750.13 K)

11 اثر کاشت تاخیری بر صفات کمی و کیفی ارقام مختلف کلزا
ساعده مظفری؛ همت اله پیردشتی؛ ولی اله رامثه؛ اسماعیل یساری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.45 K)