نویسنده =
تعداد مقالات: 8

1 تعیین ﺣﺪ ﺑﺤﺮاﻧﯽ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻏﺬاﯾﯽ رﯾﺰﻣﻐﺬی در ذرت ﻋﻠﻮﻓﻪ ای SC704ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﻣﻮردی ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن آﺑﯿﮏ
مهرزاد مستشاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (130.69 K)

2 تعیین ﺣﺪ ﺑﻬﯿﻨﻪ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻏﺬاﯾﯽ ﺟﻬﺖ اﻓﺰاﯾﺶ ﮐﻤﯿﺖ و ﮐﯿﻔﯿﺖ ذرت ﺑﻪ روش DOP
مهرزاد مستشاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (204.27 K)

3 مطالعه وضعیت تغذیه ای و تعادل عناصر غذایی محصول ذرت در قزوین
مهرزاد مستشاری؛ مژگان هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (150.98 K)

4 بررسی اثرات متقابل فسفر با عناصر غذایی کم مصرف آهن و روی بر گیاه ذرت
مهرزاد مستشاری؛ محمد اردلان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (262.08 K)

5 بررسی معادلات و روابط رگرسیونی و تعیین نسبت های عناصر فسفر , روی و آهن در گیاه ذرت
مهرزاد مستشاری؛ محمدرضا قنادها
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.3 K)

6 تعیین نقطه بحرانی فسفر و پتاسیم برای گندم
جعفر شهابی فر؛ مهرزاد مستشاری؛ محمدعلی خلج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (149.05 K)

7 مدیریت مصرف بهینه کود پتاسیم در شرایط شور بر روی گندم در منطقه قزوین
مهرزاد مستشاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (215.68 K)

8 بررسی تاثیر سطوح مختلف کود ازته در شرایط شور بر روی گندم در منطقه قزوین
مهرزاد مستشاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (327.1 K)