English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
8
1
تعیین ﺣﺪ ﺑﺤﺮاﻧﯽ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻏﺬاﯾﯽ رﯾﺰﻣﻐﺬی در ذرت ﻋﻠﻮﻓﻪ ای SC704ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﻣﻮردی ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن آﺑﯿﮏ
مهرزاد مستشاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (130.69 K)
2
تعیین ﺣﺪ ﺑﻬﯿﻨﻪ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻏﺬاﯾﯽ ﺟﻬﺖ اﻓﺰاﯾﺶ ﮐﻤﯿﺖ و ﮐﯿﻔﯿﺖ ذرت ﺑﻪ روش DOP
مهرزاد مستشاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (204.27 K)
3
مطالعه وضعیت تغذیه ای و تعادل عناصر غذایی محصول ذرت در قزوین
مهرزاد مستشاری، مژگان هاشمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (150.98 K)
4
بررسی اثرات متقابل فسفر با عناصر غذایی کم مصرف آهن و روی بر گیاه ذرت
مهرزاد مستشاری، محمد اردلان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (262.08 K)
5
بررسی معادلات و روابط رگرسیونی و تعیین نسبت های عناصر فسفر , روی و آهن در گیاه ذرت
مهرزاد مستشاری، محمدرضا قنادها
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (361.3 K)
6
تعیین نقطه بحرانی فسفر و پتاسیم برای گندم
جعفر شهابی فر، مهرزاد مستشاری، محمدعلی خلج
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (149.05 K)
7
مدیریت مصرف بهینه کود پتاسیم در شرایط شور بر روی گندم در منطقه قزوین
مهرزاد مستشاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (215.68 K)
8
بررسی تاثیر سطوح مختلف کود ازته در شرایط شور بر روی گندم در منطقه قزوین
مهرزاد مستشاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (327.1 K)