English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
10
1
اﺧﺘﻼط ﻣﺰﺳﻮﻟﻔﻮرون+ ﯾﺪوﺳﻮﻟﻔﻮرون و ﮐﻠﻮدﯾﻨﺎﻓﻮپ- ﭘﺮوﭘﺎرژﯾﻞ در ﮐﻨﺘﺮل ﻋﻠﻒ ﻫﺮز ﯾﻮﻻف وﺣﺸﯽ ( .Avena .loduviciana L )
علی اصغر چیت بند، رضا قربانی، محمد حسن راشد محصل، احمد زارع، مجید عباس پور، رضا ولی الله پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (416.13 K)
2
ﮐﺎرﺑﺮدبسته drcدر ﻧﺮم اﻓﺰار R ﺑﺮای ﻣﻄﺎﻟﻌﺎت دز- ﭘﺎﺳﺦ: ﻣﻔﺎﻫﯿﻢ و آﻧﺎﻟﯿﺰ دادهﻫﺎ
علی اصغر چیت بند، مجید عباس پور، محبوبه نبی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (379.24 K)
3
ﺑﺮرﺳﯽ و ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺻﻔﺎت زراﻋﯽ و ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژﯾﮏ ﻫﯿﺒﺮﯾﺪﻫﺎی ذرت داﻧﻪ ای ﺗﺤﺖ ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﺧﺸﮑﯽ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﺠﺰﯾﻪ ﻫﺎی ﭼﻨﺪ ﻣﺘﻐﯿﺮه
مسعود شعاع حسینی، سعید جاهدی پور، میلاد شریف روحانی، علی اصغر چیت بند، کاوه حسن زاده راد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (322.21 K)
4
ارزﻳﺎﺑﻲ ﺗﺤﻤﻞ ﺑﻪ ﺗﻨﺶ ﺧﺸﻜﻲ ژﻧﻮﺗﻴﭗﻫﺎی ﺳﻮرﮔﻮم ﻋﻠﻮﻓﻪای( Sorghum Bicolor (L) Moench) در ﻣﺮﺣﻠﻪ رﺷﺪ روﻳﺸﻲ
علیرضا بهشتی، علی اصغر چیت بند، وحید تقدیسی عزیز پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (188.5 K)
5
بررسی کنترل برخی از پهنبرگهای مهم اراضی چغندرقند (Beta vulgaris) با استفاده از آزمون دز- پاسخ طی آزمایشات گلخانهای
علی اصغر چیت بند، رضا قربانی، محمدحسن راشدمحصل، مجید عباسپور، رحمت عباسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (179.42 K)
6
تاثیر بازدارندگان فتوسیستم 2 بر روند منحنی کاتسکی و پارامترهای فلورسنس کلروفیل در سلمهتره (Chenopodium album L.) و خرفه (Portulaca oleracea L.)
علی اصغر چیت بند، رضا قربانی، محمدحسن راشدمحصل، مجید عباسپور، رحمت عباسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (234.13 K)
7
ﻛُﻨﺶ ﭘﻴﻮﺳﺘﻪ ﺑﺮﺧﻲ از ﻣﻬﻤﺘﺮﻳﻦ ﭘﻬﻦﺑﺮگﻛﺶﻫﺎی ﻗﺎﺑﻞ ﻛﺎرﺑﺮد در ﭼﻐﻨﺪرﻗﻨﺪ
علی اصغر چیت بند، رضا قربانی، محبوبه نبی زاده، احسان اله زید علی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (651.28 K)
8
رزﻳﺎﺑﻲ روشﻫﺎی ﻛﻨﺘﺮل ﻋﻠﻒﻫﺎیﻫﺮز و ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻧﻴﺘﺮوژن ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺﻫﺎی ﻓﻴﺰﻳﻮﻟﻮژﻳﻚ ﭼﻐﻨﺪرﻗﻨﺪ Beta vulgaris L.
علی اصغر چیت بند، بهنام کلالی، سعید جاهدی پور، علیرضا قائمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (805.9 K)
9
ارزﻳﺎﺑﻲ ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺑﺴﺘﺮ ﺑﺬر و ﺗﺮاﻛﻢ ﮔﻴﺎﻫﻲ در ﻛﻨﺘﺮل ﻋﻠﻒﻫﺎیﻫﺮز و ﻋﻤﻠﻜﺮد ﮔﻨﺪم
شیدا جعفر بیگی، احسان اله زیدعلی، یاسر علیزاده، علی اصغر چیت بند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (615.47 K)
10
ارزیابی مخاطرات رایجترین علفکشهای مورد استفاده در ایران
علی اصغر چیت بند، امیر علی صادقی، محبوبه نبی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (360.55 K)