| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﺑﺎﮐﺘﺮیﻫﺎی ﻣﺤﺮک رﺷﺪ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺷﻮری ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژﯾﮏ ﮔﯿﺎه ﻧﻌﻨﺎع ﺳﺒﺰ( Mentha ( spicata L) | |
| سارا ﭘﺮﻧﺪه، امین فتحی، سعید مودی، صادق بهامین | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 336.27 K | ||
| 2 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺷﻮری، ﺳﺎﻟﯿﺴﯿﻠﯿﮏ اﺳﯿﺪو ﺑﺎﮐﺘری ﺳﻮدوﻣﻮﻧﺎس ﭘﻮﺗﯿﺪا بر خصوﺻﯿﺎت ﮐﻤﯽ و ﮐﯿﻔﯽ ﻟﻮﺑﯿﺎ | |
| صادق بهامین، علیرضا رحیمی، سعید مودی، عمر آموسی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 270.02 K | ||
| 3 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺑﺎﮐﺘﺮیﻫﺎی ﻣﺤﺮک رﺷﺪ و ﺷﻮری ﺑﺮ ﺳﻄﺢ ﺑﺮگ و درﺻﺪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺮگ ﮔﯿﺎه ﻧﻌﻨﺎع ﺳﺒﺰ ( .Mentha spicata L ) | |
| صادق قریشی، صدیقه برزگر، زهره برزگر، سعید مودی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 235.8 K | ||