English

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات: 5

1 بررسی رابطه کیفیت آرد و پخت نان ایرانی در ارقام پیشرفته گندم های نان بر اساس زیر واحدهای گلوتین های سنگین
صدیقه بحرایی، کاووس رشمه کریم، عباس سعیدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 406.88 K

2 بررسی امکان اختلاط آرد گندم دوروم جهت تولید نان مسطح بربری
کاووس رشمه کریم
مشاهده مقاله اصل مقاله 27.96 K

3 بررسی خواص کیفی ارقام گندم موجود در کلکسیون بخش تحقیقات غلات
کاووس رشمه کریم، منوچهر خدارحمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 20.57 K

4 بررسی شاخص های کیفی گندم دوروم با توجه به خصوصیات ماکارونی مطلوب
کاووس رشمه کریم
مشاهده مقاله اصل مقاله 170.71 K

5 بررسی خواص کیفی ارقام گندم موجود در کلکسیون بخش تحقیقات غلات.
کاووس رشمه کریم
مشاهده مقاله اصل مقاله 113.08 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب