کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 23 |
|
1 |
|
بررسی سازگاری اکولوژیکی و مطالعه اثر فاصله خطوط و روش کاشت بر عملکرد توده های مختلف زعفران ایران |
|
امیر قلاوند، عبدالرسول غفاری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 661.34 K
|
|
2 |
|
بررسی اثر متقابل دور آبیاری و مقادیر مختلف کود ازته بر روی محصول گل در زعفران ( .Crocus sativusL ) در شرایط اقلیمی مراغه |
|
محمد صادق افتخار زاده مرغی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 317.42 K
|
|
3 |
|
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﺪﯾﻢ آزاﯾﺪ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی و ﻣﻘﺎوﻣﺖ ﺑﻪ ﺷﻮری در زﻋﻔﺮان ( .Crocus sativus L ) |
|
زینب شهاب زاده، بهرام حیدری، عباس عالم زاده، رضا فرامرزی حافظ، علی دادخدایی، حسن پاک نیت |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 246.2 K
|
|
4 |
|
ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ اﺛﺮ ﮐﻮدﻫﺎی ﺑﯿﻮﻟﻮژﯾﮏ و ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺑﺮ روی اﺟﺰای ﻋﻤﻠﮑﺮد زﻋﻔﺮان (.Crocus sativus L) |
|
مهدی قوی، رضا صدرآبادی حقیقی، عبدالله ملافیلابی، مجید نقیبی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 342.96 K
|
|
5 |
|
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ورﻣﯽ ﮐﻤﭙﻮﺳﺖ ﺑﺮﺧﺼﻮﺻﯿﺎت روﯾﺸﯽ زﻋﻔﺮان |
|
نسرین افتخاری نسب، صفورا پایدار، حسنا پایدار، داریوش زراعی، معصومه خان احمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 290.9 K
|
|
6 |
|
اثرات اندازهی بنه و تراکم کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) |
|
سمیرا سامع، امیررضا صادقی، بهمن پاسبان اسلام |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 132.62 K
|
|
7 |
|
بررسی میزان تولید ساختارهای کلالهمانند از ریزنمونههای گلی زعفران در محیطکشتهای حاوی ترکیبات هورمونی مختلف |
|
پروانه محمودی، احمد معینی، مجتبی خیام نکویی، قاسم حسینی سالکده، محسن مردی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 193.05 K
|
|
8 |
|
تعیین صفر فیزیولوژیکی گلدهی زعفران |
|
حسین بری ابرقویی، امیر قلاوند، قربان نورمحمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 220.58 K
|
|
9 |
|
اثر تابش اشعه گاما بر ریزازدیادی کورم های زعفران (. Crocus sativus L ) |
|
زهرا سرگردی مقدم، نسرین مشتاقی، احمد شریفی، عبدالرضا باقری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 353.6 K
|
|
10 |
|
ﺑﺮرﺳﻲ اﺛﺮ ﻛﻮد ﺷﻴﻤﻴﺎﻳﻲ و ﻛﻮدﻫﺎی آﻟﻲ ورﻣﻲ ﻛﻤﭙﻮﺳﺖ، ﻛﻮد زﻳﺴﺘﻲ PGPR( ﺑﺮ ﮔﻠﺪﻫﻲ و رﺷﺪ ﺑﻨه زعفران |
|
اعظم فعلی، سعیده ملکی فراهانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 821.7 K
|
|
11 |
|
تأثیر کاربرد محلولپاشی سالیسیلیک اسید بر خصوصیات بیوشیمیایی برگ زعفران تحت تنش شوری |
|
ایرج اله دادی، الیاس سلطانی، زهرا نگارخاتونی، فاطمه بنا کاشانی، مجید قربانی جاوید |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 983.85 K
|
|
12 |
|
بررسی اثر زمان کاشت و وزن پیاز بر روی عملکرد و صفات رویشی گیاه زعفران (Crocus sativus L.)در منطقه ورامین |
|
معصومه عیسی زاده ماتک، سعید نواب پور، صادق آتشی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 899.58 K
|
|
13 |
|
تاثیر کاربرد نیتروژن بر ویژگی های رشدی و نشت الکترولیت برگ زعفران در شرایط تنش شوری |
|
سیده الهه هاشمی، شهاب مداح حسینی، هادی پیراسته انوشه |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 866.7 K
|
|
14 |
|
اثر روش و دورآبیاری بر عملکرد و اجزای آن در زعفران |
|
علی اکبر عزیزی زهان، علی کاظمی پور، علی اکبر کامکار حقیقی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 244.87 K
|
|
15 |
|
اثر آبشویی بر اصلاح خاک و کشت مجدد زعفران |
|
علی اکبر عزیزی، علی کاظمی پور، علیرضا سپاسخواه |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 285.07 K
|
|
16 |
|
بررسی تنوع ژنتیکی توده های زراعی و و حشی زعفران ایران با استفاده از نشانگرهای ISSR |
|
ناهید عباسپور، امیر حسین بیکی، جواد مظفری، رامین حسینی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 2.96 M
|
|
17 |
|
بررسی و تعیین مناسب ترین تاریخ کاشت و سازگاری زعفران در منطقه اردبیل |
|
حسین بیگناه، عزیز جوانشیر، بهزاد صادقی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 22.78 K
|
|
18 |
|
مقایسه دو جمعیت زعفران ایران از نظر تعداد گل در بوته |
|
سعید سهیلی وند، یوسف آقایف، علی محمد شکیب، محمد فتحی قره بابا، عنایت رضوانی خورشیدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 23.81 K
|
|
19 |
|
بررسی اثر عمق کاشت و کنترل دمای تابستانه بر تکثیر بنه در زعفران |
|
مجتبی ضیائی سه قلعه، محمد گلری، احمد قنبری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 23.74 K
|
|
20 |
|
بررسی تاثیرات پرتوتابی با اشعه گاما و وزن پیاز بر عملکرد زعفران |
|
سید جلال رستگاری، مسعود رحیمی، علی اکبر اسدی، سیروس ودادی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 22.24 K
|
|
21 |
|
بررسی اثر بازدارندگی زعفران بر صفات رشدی گندم و چاودار |
|
شهاب اقبالی، محمدحسن راشد محصل، مهدی نصیری محلاتی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 24.33 K
|
|
22 |
|
بررسی عکس العمل به مقادیر مختلف نیتروژن و پتاسیم |
|
حمیدرضا ذبیحی، محمد پاسبان، مجتبی نوری حسینی، علی اصغر صاحب جمع |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 26.74 K
|
|
23 |
|
بررسی سازگاری اکوتیپ های زعفران به منطقه اردبیل |
|
علی اصغری، علی اکبر شکوهیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 478.85 K
|