English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
33
-749
تفاوتهای ژنوتیپی در میزان ازت بافت ارقام مختلف گندم نان و ارتباط آن با میزان محصول و پروتئین دانه
محمدعلی رستمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
409.49 K
-748
میزان ازت بافت گندم و رابطه آن با میزان فروکتان, عملکرد و پروتئین دانه
محمدعلی رستمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
281.69 K
-747
اثر محلولپاشی و خاکپاشی عناصر آهن و روی بر پروتئین، روغن دانه و عملکرد دو رقم سویا
سیده حمیده ملکوتی، سعید سعیدیان، سید محمدرضا احتشامی، محمد ربیعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
124.74 K
-746
اثر نیتروژن بر میزان پروتئین و روغن دانهی کنجد (Sesamum indicum L.)
مینا کاظمیان، احمد مجد، پریسا جنوبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
266.53 K
-745
بررسی تنوع ژنتیکی لاینهای سویا با استفاده از روش الکتروفورز پروتئین دانه
حمید علیپور، علی محمد میبدی، عبدالمجید رضایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
375.77 K
-744
بررسی تاثیر میزان پروتئین دانه در بروز خواص کیفی چهار رقم گندم نان در رابطه با زنوتیپ گلوتنین های سنگین در انها
گودرز نجفیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
494.03 K
-743
مطالعه همبستگی و تجزیه مسیر عملکرد پروتئین دانه و صفات وابسته به آن در ژنوتیپ های گندم بهاره در شرایط مطلوب و تنش خشکی بعد از گرده افشانی
احمد نادری، قربان نورمحمدی، اسلام مجیدی هروان، ابوالحسن هاشمی دزفولی، عبدالمجید رضائی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
309.01 K
-742
بررسی اثر محلولپاشی آویشن کوهی بر صفات کمی، درصد روغن و پروتئین دانه کنجد
زهره انصار، مهدی برادران فیروز آبادی، سراله گالشی، احمد غلامی، مهدیه پارسائیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
275.22 K
-741
تاثیر مقدار و زمان مصرف کود ازته بر پروتئین دانه و کارایی مصرف نیتروزن گندم رقم زاگرس در شرایط دیم
امین اناقلی، مسعود عزت احمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
241.22 K
-740
ارزیابی غلظت برخی عناصرماکرو و پروتئین دانه گندم تحت سطوح مختلف آبیاری تکمیلی
هوشمند امجدی، عادل سیوسه مرده، فرزاد حسین پناه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.08 M
-739
بررسی نحوه توارث درصد پروتئین دانه و برخی صفات دیگر در گندم نان به روش دو رگ گیری دی آلل
علیرضا اطمینان، محمدرضا قنادها، مهدی فاضل نجف آبادی، علی اکبر شاه نجات بوشهری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
34.88 K
-738
اثر تنش خشکی و زمان بندی مصرف کود نیتروژنه بر انتقال مجدد نیتروژن، درصد پروتئین دانه، کیفیت نانوایی و الگوی نواری پروتئین های ذخیره ای دانه گندم رقم مهدوی ( Triticum aestivum var Mahdavi)
حمیدرضا عیسوند، علی احمدی، علی اکبر شاه نجات بوشهری، مهتاب کاکاوند
مشاهده مقاله
اصل مقاله
30.17 K
-737
بررسی اثر تراکم بوته و آرایش کاشت بر عملکرد و صفات کیفی بادام زمینی ( Arachis hypogaea L )
حسین راسخ، جعقر اصغری، محمدنقی صفرزاده، - ویشکایی، عادل دباغ محمدی نسب
مشاهده مقاله
اصل مقاله
25.88 K
-736
بررسی صفات کمی و کیفی ارقام جدید لوبیا چیتی در تاریخ های مختلف کاشت در منطقه اقلید فارس
پرویز صالحی، زین العابدین طهماسبی سروستانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
32.03 K
-735
بررسی عملکرد دانه، کارایی مصرف نیتروژن و درصد پروتئین دانه ارقام قدیم و جدید گندم نان ( Triticum aestivum L ) ایرانی
سعید صوفی زاده، اسکندر زند
مشاهده مقاله
اصل مقاله
23.67 K
-734
بررسی اثرات تاریخ کاشت بر درصد پروتئین، روغن، میزان اسیدهای چرب و گلوکوزینولات دانه چهار رقم کلزا پاییزه
علیمحمد مدرس ثانوی، غلامرضا دانشگر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
33.01 K
-733
بررسی کارایی کودهای بیولوژیک دی ازوتروف در زراعت پایدار سویا
محمدرضا اردکانی، امیر فرحبخش، بهزاد ثانی، هوشنگ خسروی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
35.04 K
-732
اثر مواد آلی بر عملکرد و اجزای عملکرد گلرنگ
فاطمه روشن ضمیر، محمد گلوی، حسین کمرکی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
18.94 K
-731
بررسی اثرات تاریخ کشت و رقم بر عملکرد روغن و صفات کیفی در کشت دوم ارقام آفتابگردان
اسداله زارعی، عبدالمهدی بخشنده، قدرت اله فتحی، خلیل عالمی سعید، سید سعید پورداد، محمدحسین قرینه، علی شیرخانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
31.9 K
-730
بررسی اثرات سه عنصر نیتروژن، بور و گوگرد بر عملکرد و اجزای عملکرد، میزان روغن و پروتئین دانه گلرنگ (رقم محلی اصفهان)
فاطمه شریعتی نیا، مهری صفاری، علی اکبر مقصودی مود، محدثه شمس الدین سعید
مشاهده مقاله
اصل مقاله
30.14 K
-729
بررسی تاثیر تاریخ های مختلف کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام ماش در منطقه شهرری
امید صادقی پور، حسین غفاری خلیق، رضا منعم، حسن عسکری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
29.81 K
-728
بررسی تاثیر منابع مختلف کود های نیتروژنه بر عملکرد و کارایی کودهای نیتروژنه در گندم
فرخ غنی شایسته، عزیز مجیدی، الناز حبشیانی، محمد جعفر ملکوتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
32.3 K
-727
بررسی عملکرد دانه و کیفیت نانوایی گندم دیم تحت تاثیر مصرف کودهای نیتروژنه
وفا توشیح، محمدحسین سدری، لادن رضایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
32.43 K
-726
ارزیابی تنوع ژنتیکی در ارقام مختلف کنجد ( .sesamum indicum L ) با استفاده از تجزیه خوشه ای الگوهای الکتروفورزی پروتئین کل دانه
علیرضا بیابانی، حسن پاک نیت، روح اله نادری خراجی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
26.26 K
-725
اثر تاریخ کاشت بر میزان روغن و پروتئین دانه ارقام سویا (لوبیای روغنی) در منطقه کرمان
مصطفی محمد زاده، غلامرضا خواجوئی نژاد، عنایت الله توحیدی نژاد، مهری صفاری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
26.68 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2