کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ اﺛﺮات ﻣﺘﻘﺎﺑﻞ ﮐﻮد ﮔﻮﮔﺮد ، ورﻣﯽ ﮐﻤﭙﻮﺳﺖ و ﺑﺎﮐﺘﺮی ﺗﯿﻮﺑﺎﺳﯿﻠﻮس ﺑﺮ روی درﺻﺪ روﻏﻦ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺳﻮﯾﺎ | |
شاهین شاهسونی، زهره ممی زاده، شاهرخ فرنجیک | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (254.51 K) | ||
2 | تأثیر استفاده از کود گوگرد و تیوباسیلوس بر برخی صفات سیر محلی ساری | |
محمدرضا داودی، علی نخ زری مقدم، عبدالطیف قلی زاده، همت اله پیردشتی، ارسطو عباسیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (166.12 K) | ||
3 | بررسی اثر مصرف گوگرد و باکتری تیوباسیلوس بر خصوصیات کمی و کیفی کلزا | |
فردین حامدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (268.37 K) |