کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 10

1  شناسایی QTLهای مرتبط با صفات کیفیت نانوایی با استفاده از نشانگرDArT
مروه وزیری؛ قاسم محمدی نژاد؛ بابک ناخدا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (208.12 K)

2 ارزیابی ارتباط بین صفات مرتبط با کیفیت نانوایی در گندم نان
مروه وزیری؛ قاسم محمدی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (138.6 K)

3 تعیین رابطه زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا با کیفیت نانوایی در لاین های پیشرفته گندم دیم از طریق تکنیک الکتروفورز
بهزاد صادق زاده؛ محمدرضا قنادها؛ پریچهره احمدیان تهرانی؛ سیروس عبدمیشانی؛ بدرالدین ابراهیم سیدطباطبائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (324.07 K)

4 برآورد ژنتیکی کیفیت نانوایی و توجیه تفاوتهای ان از طریق تجزیه زیر واحدهای گلوتنین با روش RP
رضا امیری؛ عبدالمجید رضایی؛ محمد شاهدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (188.84 K)

5 بررسی کیفیت نانوایی ارقام تجاری گندم نان در شرایط نرمال و تنش گرما
اعظم علیپور لباف؛ محمدرضا سیاهپوش؛ محسن اسماعیل زاده مقدم؛ فاطمه ناصر نخعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (859.1 K)

6 بررسی عملکرد دانه و کیفیت نانوایی گندم دیم تحت تاثیر مصرف کودهای نیتروژنه
وفا توشیح؛ محمدحسین سدری؛ لادن رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (32.43 K)

7 تجزیه و تحلیل چند متغیره برای صفات کیفی مؤثر در کیفیت نانوایی ارقام تجارتی و لاینهای امید بخش گندم ثان کشت شده در ایران
قربان محمداکبری راد؛ گودرز نجفیان؛ محسن اسماعیل زاده مقدم؛ منوچهر خدارحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (32.14 K)

8 اسکرین کردن لاین‌های به‌نژادی گندم برای کیفیت نانوایی با استفاده از تجزیه کلاستر بر اساس زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی
رضا نیکوسرشت؛ حمید دهقانی؛ رضاقلی میرفخرایی؛ گودرز نجفیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (22 K)

9 آنالیز pcr مکان‌های ژنی زیر واحدهای سنگین پروتئین‌های گندم نانوایی
هناء سامری؛ افشین صلواتی؛ بهمن یزدی صمدی؛ علی اکبر شاه نجات بوشهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (23.21 K)

10 اثر رژیم های مختلف رطوبتی بر روی برخی از خصوصیات کیفی ارقام گندم
علی صنوبر؛ علی طباطبایی؛ فرهاد دهقانی؛ گودرز نجفیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (33.05 K)