کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 ارزیابی ارتباط بین صفات مرتبط با کیفیت نانوایی در گندم نان
مروه وزیری، قاسم محمدی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (138.6 K)

2 بررسی تنوع ژنتیکی و همبستگی صفات مورفولوژیک، عملکرد دانه و کیفیت نانوایی در گندم تحت شرایط تنش خشکی
مریم کارگر، بهرام حیدری، حسن پاک نیت، محبوبه فضایلی، علی دادخدایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

3 نقش الگوهای پروتئینی در تعیین برخی از صفات کیفی در لاین های دابل هاپلوئید گندم و والدین آنها
مجتبی وهابزاده، صدیقه بحرائی، محمد مقدم، مصطفی ولیزاده، محسن اسماعیل زاده مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.79 K)

4 کشت مخلوط چاودار و گندم و اثر آن بر خصوصیات نانوایی آرد حاصله
غلامعباس اکبری، زینب جوانمردی، مسعود مختاری، محمد علی باغستانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (63.27 K)

5 اثر رژیم های مختلف رطوبتی بر روی برخی از خصوصیات کیفی ارقام گندم
علی صنوبر، علی طباطبایی، فرهاد دهقانی، گودرز نجفیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (33.05 K)