کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | ارزیابی ارتباط بین صفات مرتبط با کیفیت نانوایی در گندم نان | |
مروه وزیری؛ قاسم محمدی نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (138.6 K) | ||
2 | بررسی تنوع ژنتیکی و همبستگی صفات مورفولوژیک، عملکرد دانه و کیفیت نانوایی در گندم تحت شرایط تنش خشکی | |
مریم کارگر؛ بهرام حیدری؛ حسن پاک نیت؛ محبوبه فضایلی؛ علی دادخدایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB) | ||
3 | نقش الگوهای پروتئینی در تعیین برخی از صفات کیفی در لاین های دابل هاپلوئید گندم و والدین آنها | |
مجتبی وهابزاده؛ صدیقه بحرائی؛ محمد مقدم؛ مصطفی ولیزاده؛ محسن اسماعیل زاده مقدم | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.79 K) | ||
4 | کشت مخلوط چاودار و گندم و اثر آن بر خصوصیات نانوایی آرد حاصله | |
غلامعباس اکبری؛ زینب جوانمردی؛ مسعود مختاری؛ محمد علی باغستانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (63.27 K) | ||
5 | اثر رژیم های مختلف رطوبتی بر روی برخی از خصوصیات کیفی ارقام گندم | |
علی صنوبر؛ علی طباطبایی؛ فرهاد دهقانی؛ گودرز نجفیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (33.05 K) |