کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 ارزیابی ارتباط بین صفات مرتبط با کیفیت نانوایی در گندم نان
مروه وزیری؛ قاسم محمدی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (138.6 K)

2 بررسی تنوع ژنتیکی و همبستگی صفات مورفولوژیک، عملکرد دانه و کیفیت نانوایی در گندم تحت شرایط تنش خشکی
مریم کارگر؛ بهرام حیدری؛ حسن پاک نیت؛ محبوبه فضایلی؛ علی دادخدایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

3 نقش الگوهای پروتئینی در تعیین برخی از صفات کیفی در لاین های دابل هاپلوئید گندم و والدین آنها
مجتبی وهابزاده؛ صدیقه بحرائی؛ محمد مقدم؛ مصطفی ولیزاده؛ محسن اسماعیل زاده مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.79 K)

4 کشت مخلوط چاودار و گندم و اثر آن بر خصوصیات نانوایی آرد حاصله
غلامعباس اکبری؛ زینب جوانمردی؛ مسعود مختاری؛ محمد علی باغستانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (63.27 K)

5 اثر رژیم های مختلف رطوبتی بر روی برخی از خصوصیات کیفی ارقام گندم
علی صنوبر؛ علی طباطبایی؛ فرهاد دهقانی؛ گودرز نجفیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (33.05 K)