| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | ارزیابی ارتباط بین صفات مرتبط با کیفیت نانوایی در گندم نان | |
| مروه وزیری، قاسم محمدی نژاد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 138.6 K | ||
| 2 | بررسی تنوع ژنتیکی و همبستگی صفات مورفولوژیک، عملکرد دانه و کیفیت نانوایی در گندم تحت شرایط تنش خشکی | |
| مریم کارگر، بهرام حیدری، حسن پاک نیت، محبوبه فضایلی، علی دادخدایی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.02 M | ||
| 3 | نقش الگوهای پروتئینی در تعیین برخی از صفات کیفی در لاین های دابل هاپلوئید گندم و والدین آنها | |
| مجتبی وهابزاده، صدیقه بحرائی، محمد مقدم، مصطفی ولیزاده، محسن اسماعیل زاده مقدم | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 34.79 K | ||
| 4 | کشت مخلوط چاودار و گندم و اثر آن بر خصوصیات نانوایی آرد حاصله | |
| غلامعباس اکبری، زینب جوانمردی، مسعود مختاری، محمد علی باغستانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 63.27 K | ||
| 5 | اثر رژیم های مختلف رطوبتی بر روی برخی از خصوصیات کیفی ارقام گندم | |
| علی صنوبر، علی طباطبایی، فرهاد دهقانی، گودرز نجفیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 33.05 K | ||