کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | ارزیابی ارتباط بین صفات مرتبط با کیفیت نانوایی در گندم نان | |
مروه وزیری، قاسم محمدی نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (138.6 K) | ||
2 | بررسی تنوع ژنتیکی و همبستگی صفات مورفولوژیک، عملکرد دانه و کیفیت نانوایی در گندم تحت شرایط تنش خشکی | |
مریم کارگر، بهرام حیدری، حسن پاک نیت، محبوبه فضایلی، علی دادخدایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB) | ||
3 | نقش الگوهای پروتئینی در تعیین برخی از صفات کیفی در لاین های دابل هاپلوئید گندم و والدین آنها | |
مجتبی وهابزاده، صدیقه بحرائی، محمد مقدم، مصطفی ولیزاده، محسن اسماعیل زاده مقدم | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.79 K) | ||
4 | کشت مخلوط چاودار و گندم و اثر آن بر خصوصیات نانوایی آرد حاصله | |
غلامعباس اکبری، زینب جوانمردی، مسعود مختاری، محمد علی باغستانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (63.27 K) | ||
5 | اثر رژیم های مختلف رطوبتی بر روی برخی از خصوصیات کیفی ارقام گندم | |
علی صنوبر، علی طباطبایی، فرهاد دهقانی، گودرز نجفیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (33.05 K) |