| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | ﻛﺎﻫﺶ اﺛﺮات ﺳﻮء ﺗﻨﺶ ﺷﻮری ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﻴﺎت ﻣﻮرﻓﻮﻓﻴﺰﻳﻮﻟﻮژﻳﻚ ﻧﻴﺸﻜﺮ(Saccharum officinarum L) از ﻃﺮﻳﻖ ﻛﺎرﺑﺮدﺳﺎﻟﻴﺴﻴﻠﻴﻚ اﺳﻴﺪ | |
| فاطمه چهار لنگ بدیل، مهرشاد براری، محمود شمیلی، زهرا طهماسبی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 129.59 K | ||
| 2 | مطالعه ژنتیکی محتوای قند میوه طالبی تحت تأثیر تنش شوری | |
| محمود اکرمی، احمد ارزانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 279.27 K | ||
| 3 | مطالعه ژنتیکی زمان رسیدگی و عملکرد میوه طالبی تحت تأثیر تنش شوری | |
| محمود اکرمی، احمد ارزانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 275.15 K | ||