کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | ﻛﺎﻫﺶ اﺛﺮات ﺳﻮء ﺗﻨﺶ ﺷﻮری ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﻴﺎت ﻣﻮرﻓﻮﻓﻴﺰﻳﻮﻟﻮژﻳﻚ ﻧﻴﺸﻜﺮ(Saccharum officinarum L) از ﻃﺮﻳﻖ ﻛﺎرﺑﺮدﺳﺎﻟﻴﺴﻴﻠﻴﻚ اﺳﻴﺪ | |
فاطمه چهار لنگ بدیل؛ مهرشاد براری؛ محمود شمیلی؛ زهرا طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (129.59 K) | ||
2 | مطالعه ژنتیکی محتوای قند میوه طالبی تحت تأثیر تنش شوری | |
محمود اکرمی؛ احمد ارزانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.27 K) | ||
3 | مطالعه ژنتیکی زمان رسیدگی و عملکرد میوه طالبی تحت تأثیر تنش شوری | |
محمود اکرمی؛ احمد ارزانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.15 K) |