کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 10

1 رابطه ترکیبات اسیدهای چرب غشا پلاسمایی و بولتینگ در چغندرقند
یعقوب صادقیان؛ شاسین الکساندر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.91 K)

2 بررسی تاثیر عوامل محیطی بر میزان روغن دانه و درصد اسیدهای چرب در ارقام آفتابگردان
رضا قریشی؛ یوسف عرشی؛ امیر سبحانی؛ زرین تاج محقق دوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (329.93 K)

3 بررسی تاثیر عوامل محیطی بر میزان روغن دانه و درصد اسیدهای چرب در ارقام سویا
رضا قرشی؛ امیر سبحانی؛ زرین تاج محقق دوست؛ فاطمه یوسفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (238.86 K)

4 ﺗﻐﯿﯿﺮات اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﺑﺬر ﮐﻠﺰا ﻃﯽ اﻧﺒﺎرداری
رامین عالیوند؛ رضا توکل افشاری؛ فرزاد شریف زاده؛ مجید رنجبر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (301.16 K)

5 ارزیابی فراورده‌های اسیدهای آمینه، نانوکلات آهن و آب مغناطیسی بر ترکیب اسید چرب نمونه های روغن سویا (Glycine max) در زمان‌های متفاوت برداشت
پری طوسی؛ مهدی تاجبخش؛ مسعود اصفهانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (202.03 K)

6 بررسی ترکیب اسیدهای چرب و مقدار روغن استخراج شده از میوه 16 رقم زیتون ایرانی و خارجی
علیرضا امیری نودیجه؛ مهدی حسینی مزینانی؛ مهدی طاهری؛ کریم مصطفوی؛ محمد نوری زاده؛ فرشید پروینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (764.15 K)

7 اثر متقابل منابع نیتروژن و مقادیر گوگرد بر عملکرد دانه، پروتئین و اسیدهای چرب کلزای (Brassica napus L.) زمستانه
امین نوبهار؛ معرفت مصطفوی راد؛ طاهره رضاپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (145.37 K)

8 تعیین میزان روغن و اسیدهای چرب در دانه سه گونه وحشی گلرنگ از چند منطقه آذربایجانغربی
غلامرضا زارعی؛ ژیرایر کاراپتیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (427.53 K)

9 بررسی تغییرات اسیدهای چرب در ژنوتیپهای مختلف گلرنگ (Carthamus tinctorius L) مبنای صفات زراعی
لیدا سلطانی؛ مژگان شهریاری؛ فرشاد رودبار کلاری؛ سونیا عقیقی؛ قاسم محمدی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.82 K)

10 بررسی اثرات تاریخ کشت و رقم بر عملکرد روغن و صفات کیفی در کشت دوم ارقام آفتابگردان
اسداله زارعی؛ عبدالمهدی بخشنده؛ قدرت اله فتحی؛ خلیل عالمی سعید؛ سید سعید پورداد؛ محمدحسین قرینه؛ علی شیرخانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (31.9 K)