کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 10

1 رابطه ترکیبات اسیدهای چرب غشا پلاسمایی و بولتینگ در چغندرقند
یعقوب صادقیان، شاسین الکساندر
مشاهده مقاله اصل مقاله 277.91 K

2 بررسی تاثیر عوامل محیطی بر میزان روغن دانه و درصد اسیدهای چرب در ارقام آفتابگردان
رضا قریشی، یوسف عرشی، امیر سبحانی، زرین تاج محقق دوست
مشاهده مقاله اصل مقاله 329.93 K

3 بررسی تاثیر عوامل محیطی بر میزان روغن دانه و درصد اسیدهای چرب در ارقام سویا
رضا قرشی، امیر سبحانی، زرین تاج محقق دوست، فاطمه یوسفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 238.86 K

4 ﺗﻐﯿﯿﺮات اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﺑﺬر ﮐﻠﺰا ﻃﯽ اﻧﺒﺎرداری
رامین عالیوند، رضا توکل افشاری، فرزاد شریف زاده، مجید رنجبر
مشاهده مقاله اصل مقاله 301.16 K

5 ارزیابی فراورده‌های اسیدهای آمینه، نانوکلات آهن و آب مغناطیسی بر ترکیب اسید چرب نمونه های روغن سویا (Glycine max) در زمان‌های متفاوت برداشت
پری طوسی، مهدی تاجبخش، مسعود اصفهانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 202.03 K

6 بررسی ترکیب اسیدهای چرب و مقدار روغن استخراج شده از میوه 16 رقم زیتون ایرانی و خارجی
علیرضا امیری نودیجه، مهدی حسینی مزینانی، مهدی طاهری، کریم مصطفوی، محمد نوری زاده، فرشید پروینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 764.15 K

7 اثر متقابل منابع نیتروژن و مقادیر گوگرد بر عملکرد دانه، پروتئین و اسیدهای چرب کلزای (Brassica napus L.) زمستانه
امین نوبهار، معرفت مصطفوی راد، طاهره رضاپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 145.37 K

8 تعیین میزان روغن و اسیدهای چرب در دانه سه گونه وحشی گلرنگ از چند منطقه آذربایجانغربی
غلامرضا زارعی، ژیرایر کاراپتیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 427.53 K

9 بررسی تغییرات اسیدهای چرب در ژنوتیپهای مختلف گلرنگ (Carthamus tinctorius L) مبنای صفات زراعی
لیدا سلطانی، مژگان شهریاری، فرشاد رودبار کلاری، سونیا عقیقی، قاسم محمدی نژاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 300.82 K

10 بررسی اثرات تاریخ کشت و رقم بر عملکرد روغن و صفات کیفی در کشت دوم ارقام آفتابگردان
اسداله زارعی، عبدالمهدی بخشنده، قدرت اله فتحی، خلیل عالمی سعید، سید سعید پورداد، محمدحسین قرینه، علی شیرخانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 31.9 K