کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 بررسی خواص کیفی و ارزش نانوائی گندمهای اصلاح شده در سطح زارع جهت تعیین فرمول اختلاط برای تولید آرد یکنواخت در ایران
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (411.83 K)

2 ﺗﻐﯿﯿﺮات ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ آرد ﮔﻨﺪم رﻗﻢ اﻟﻮﻧﺪ ﺗﺤﺖ اﺛﺮ ﮐﻮدﻫﺎی آﻟﯽ، ﻧﯿﺘﺮوژن و روش اﻧﺪازهﮔﯿﺮی
مژگان کاظم زاده؛ سید هادی پیغمبر دوست؛ نصرت اله نجفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (226.73 K)

3 انداره گیری، بررسی و مطالعه برخی عناصر غذایی در آرد نانوایی، گندم محلی و وارداتی شهرستان خرم آباد
نرگس ابدالی؛ ماشالله دانشور؛ مجتبی آهوز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (32.89 K)

4 بررسی اثر نوع گندم و درجه استحصال آرد بر بافت و خواص ارگائولپتیک نان تافتون
سپیده بهرامی؛ بهروز پیرایش فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (32.37 K)

5 بررسی امکان اختلاط آرد گندم دوروم جهت تولید نان مسطح بربری
کاووس رشمه کریم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.96 K)

6 بررسی کارایی جذب عناصر میکرو در گندم تحت تاثیر کاربرد آزوسپیربلوم، میکوریزا و استرپتوماسیس به همراه مصرف کود دامی
محمدرضا اردکانی؛ فرامرز مجد؛ داریوش مظاهری؛ قربان نورمحمدی؛ امیرحسین شیرانی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.64 K)