| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | روﻧﺪ ﺗﻐﯿﯿﺮات ﻏﻠﻈﺖ ﻗﻨﺪﻫﺎی ﻣﺤﻠﻮل ﻣﯿﺎﻧﮕﺮهﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮔﻨﺪم ﻧﺎن ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ رﻃﻮﺑﺘﯽ در ﻣﺮﺣﻠﻪ ﭘﺮ ﺷﺪن داﻧﻪﻫﺎ | |
| ماندانا آژند، محسن سعیدی، مختار قبادی، کیانوش چغامیرزا | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 391.17 K | ||
| 2 | ارزیابی اثر سطوح کود فسفر بر انتقال مجدد ماده خشک، فتوسنتز جاری و اجزای عملکرد دو رقم برنج | |
| محدثه وهابزاده، مسعود اصفهانی، سیده ارحامه فلاح شمسی، سعید همتی، علی اعلمی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 172.1 K | ||
| 3 | نقش فتوسنتز جاری در مرحله پر شدن دانه در شکل گیری عملکرد دانه ارقام مختلف گندم نان در منطقه کرمانشاه | |
| ندا تیموری، محسن سعیدی، محمد اقبال قبادی، شهریار ساسانی، نگین رضایی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 134.35 K | ||