کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 48

-249 ﻣﺼﺮف ﺑﺎﺑﻮﻧﻪ آﻟﻤﺎﻧﯽﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ آﻫﻦ و روی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮔﻞ، اﺳﺎﻧﺲ و ﻏﻠﻈﺖ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻏﺬاﯾﯽ ﮐﻢ
یوسف نصیری، عبداله جوانمرد، سعید زهتاب سلماسی، صفر نصراله زاده، کاظم قاسمی گلعذانی، نصرت اله نجفی، فرمیسک ولی محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (333.63 K)

-248 مطالعه عملکرد کمی و کیفی زیره سبز در کشت مخلوط با نخود تحت شرایط دیم
اسماعیل رضایی، اصغر غفوری، محمد نوری، یاسر یعقوبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (165.74 K)

-247 اثر تاریخ کاشت و مقدار نیتروژن بر تولید اسانس و عملکرد بابونه آلمانی
یعقوب راعی، محمدامین امیرآقایی، وریا ویسانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (226.17 K)

-246 بررسی پتانسیل عملکرد و میزان اسانس اکوتیپ‌های زیره سبز در تاریخ‌های متفاوت کاشت در کرمان
جلال قنبری، غلامرضا خواجوئی نژاد، قاسم محمدی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (179.57 K)

-245 تغییرات عملکرد و محتوای اسانس بابونه تحت سطوح مختلف کود زیستی در چین‌های مختلف
سهیلا دست برهان، سعید زهتاب، صفر نصراله زاده، علیرضا توسلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (167.72 K)

-244 بررسی تأثیر نیتروژن از منابع زیستی، آلی و شیمیایی بر عملکرد کمی و کیفی بابونه آلمانی
هدی رضایی قلعه، محمدرضا حاج سیدهادی، محمدتقی درزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (149.63 K)

-243 بررسی تأثیر کاربرد ازتوباکتر و ازوسپریلوم و محلولپاشی اسیدهای آمینه بر عملکرد و اسانس ریحان سبز
مریم صبوری، محمدرضا حاج سیدهادی، محمدتقی درزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (164.2 K)

-242 تعیین مقادیر اسانس و ترکیبات فنلی اویشن تحت تاثیر مقادیر npk
اکبر مستاجران، نصراله قاسمی، کریم باقرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (339.31 K)

-241 اثر کاربرد عناصر کممصرف نانو و متداول بر عملکرد و اسانس رازیانه متأثر از کودهای آلی و شیمیایی
صادق انصاری، یوسف نصیری، محسن جان محمدی، ناصر صباغ نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (294.34 K)

-240 تأثیر ریزمغذی آهن و روی بر برخی صفات مورفولوژیک وعملکرد اسانس در شش گونه آویشن
مهناز ربیعی، سعدالله هوشمند، عبدالرحمان محمدخانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.47 MB)

-239 ارزیابی اثرات ضدقارچی برخی اسان سهای گیاهی علیه قارچ Alternaria alternata عامل سوختگی برگ و خوشه ی برنج
پریزاد ماوندی، نیما خالدی، فرشید حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (897.66 K)

-238 مقایسه سه ترکیب اصلی گیاه دارویی مریم گلی بیابانی در زمان گلدهی منطقه مورد مطالعه: استان (یزد)
محمدرضا زارع شهر آبادی، سیدزین العابدین حسینی، محمدرضا اختصاصی، سیدمصطفی گلدانساز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (640.09 K)

-237 اثر سرب و کادمیوم خاک بر اسانس و ترکیبات آن در گیاه آویشن شیرازی
مسعود گلستانی، زهره ارزانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (832.2 K)

-236 اثر مصرف نیتروژن بر واکنش رشد، عملکرد و جذب نیتروژن رازیانه به سطوح مختلف تراکم کاشت
محمدرضا مرادی تلاوت، علی قاطعی، رضا الفتی، زهره قاسمی، فاطمه احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (879.95 K)

-235 ارزیابی کاربرد زئولیت به منظور بهبود رشد، عملکرد و افزایش بهرهوری آب تحت رژیمهای مختلف آبیاری
سعید حضرتی، سارا خوری زاده، امیررضا صادقی بختوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (906.4 K)

-234 بررسی درصد و عملکرد اسانس در برخی ژنوتیپهای مختلف گیاه سیاه دانه (Nigella sativa L)
کوروش احمدی، احسان شهبازی، پوراندخت گلکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (692.25 K)

-233 تأثیر تنش خشکی بر ویژگیهای ظاهری و میزان اسانس گیاه دارویی زیره سبز (Cuminum cyminum L)
امیر سعادت فر، سمیرا حسین جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (654.68 K)

-232 مطالعه تغییرات صفات رشد و درصد اسانس گیاه دارویی Satureja hortensis L تحت تنش شوری
امیر سعادت فر، سمیرا حسین جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (802.66 K)

-231 بررسی اثر فصل های مختلف کاشت بر عملکرد بیولوژیک و مقدار کمی اسانس گیاه دارویی بادرشبویه dracocephalum moldavica l
اکرم ایوبی، سعید دوازده امامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.2 K)

-230 بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس گیاه بادرنجبویه ( Melissa officinalis L) در طی دوره رشد
یوسف ایمانی، محمد مهدی برازنده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (22.71 K)

-229 مطالعه تغییرات میزان اسانس درمنه شرقی و درمنه سنبله ای در طول دوره رشد
یوسف ایمانی، عزیز جوانشیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (22.71 K)

-228 اثرات تاریخ کاشت و تراکم بوته بر عملکرد و اسانس دانه زیره سبز ( Cuminum cyminum ) در شرایط آب و هوایی تبریز 01-0123
بهرام میرشکاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.48 K)

-227 تاثیر دگر آسیبی اسانس روغنی رازیانه (Foeniculum vulgare) بر جوانه زنی و استقرار گیاهچه دو گونه علف هرز تاج خروس ریشه قرمز و پیچک صحرایی
ولی موسی نژاد، بهرام میر شکاری، علی نصرالله زاده، لادن اجلالی، مهدی رسائی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.13 K)

-226 مقایسه صفات مورفولوژیک و درصد اسانس بادرنجوبه های جمع آوری شده از مناطق مختلف
محمدرضا اردکانی، بهلول عباس زاده، ابراهیم شریفی عاشور آبادی، فرزاد پاک نژاد، حسین علی آبادی فراهانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.57 K)

-225 بررسی روابط بین صفات موثر بر عملکرد اسانس در توده های گیاه دارویی بادرنجوبه (.Melissa officinalis L) با استفاده از تجزیه علیت
بهزاد طالع، فرخ درویش، عبداله محمدی، بهلول عباس زاده، پرویز صفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.57 K)