کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 118

-124 کشت مخلوط بعنوان یک راه افزایش و پایداری محصول
داریوش مظاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (327.86 K)

-123 بررسی عملکرد دانه در کشت مخلوط دو رقم سویا
عباس بیابانی، ابوالحسن هاشمی دزفولی، اسلام مجیدی، حشمت اله پور دوائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.31 K)

-122 بررسی کوددهی و کشت مخلوط یونجه-علف باغ در تولید علوفه در منطقه اردبیل
محمد ضعیفی زاده، معرفت قاسمی، داود حسن پناه، جابر اسودی، مصطفی ولیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (427.65 K)

-121 بررسی و تعیین مناسب ترین روش کشت مخلوط شبدر برسیم باگراس از نظر عملکرد کمی و کیفی و نسبت ler
اصغر واعظ زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (513.14 K)

-120 بررسی اثر نسبتهای مختلف بذر بر عملکرد و کیفیت علوفه در کشت مخلوط جو و گونه های ماشک علوفه ای
حمیدرضا خزاعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (453.74 K)

-119 کشت مخلوط دو کولتیوار ذرت
داریوش مظاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (319.1 K)

-118 بررسی کشت مخلوط شبدر برسیم با گراسها از نظر کمی و کیفی
اصغر واعظ زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (540.84 K)

-117 تولید حمایتی در کشت مخلوط
داریوش مظاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (168.97 K)

-116 ارزﯾﺎﺑﯽ ﮐﻤﯽ و ﮐﯿﻔﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ذرت در ﮐﺸﺖ ﻣﺨﻠﻮط ﺑﺎ ﭼﻨﺪ ﻟﮕﻮم
عبداله جوانمرد، یوسف نصیری، محسن جانمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (243.64 K)

-115 ارزیابی کشت مخلوط دو رقم سورگوم در مقایسه با کشت خالص آنها به منظور تولید علوفه
ابراهیم شریفی عاشور آبادی، داریوش مظاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.55 K)

-114 مقایسه عملکرد گندمهای روشن و قدس و کشت مخلوط آنها
حبیب اله قشمی، علی رحیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (109.6 K)

-113 بررسی و مقایسه عملکرد قره یونجه با علف باغ در حالات مخلوط و کشت خالص آنها
عبدالعی غفاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.43 K)

-112 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﮐﻮدﻫﺎی ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و زﯾﺴﺘﯽ ﻧﯿﺘﺮوژﻧﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و اﺟﺰای ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺳﻮﯾﺎ در ﮐﺸﺖ ﻣﺨﻠﻮط ﺑﺎ ذرت
امین باقری پیروز، یعقوب راعی، جلیل شفق کلوانق، صفر نصرالله زاده، سید ناصر اسحقی سردرود، زهرا دیبایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (224.09 K)

-111 ﺑﺮرﺳﯽ ﭘﺘﺎﻧﺴﯿﻞ ﮐﻨﺘﺮل ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻋﻠﻒﻫﺎی ﻫﺮز دو ﮔﯿﺎه ﮐﻨﺠﺪ (Sesamum indicum L.) و ﻟﻮﺑﯿﺎ ﭼﺸﻢﺑﻠﺒﻠﯽ (Vigna unguiculata L.) در ﺗﺮاﮐﻢﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺸﺖ ﻣﺨﻠﻮط
داود حسین زاده، محمد علی اسماعیلی، همت اله پیردشتی، ارسطو عباسیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.19 K)

-110 ارزﯾﺎﺑﯽ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺳﻮﯾﺎ، رﯾﺤﺎن و ﮔﺎوزﺑﺎن ﺗﺤﺖ ﻧﺴﺒﺖ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺸﺖ ﻣﺨﻠﻮط
میلاد باقری، فائزه زعفریان، وحید اکبرپور، قربانعلی اسدی، بهاره ﺑﯿﭽﺮاﻧﻠﻮ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (261.79 K)

-109 بررسی عملکرد، اجزای عملکرد و پتانسیل کنترل علف‌هرز دو گیاه شنبلیله (Trigonella foenum-greacum L.) و انیسون (Pimpinella anisum L.) در شرایط کشت مخلوط
فهیمه مردانی، حمیدرضا بلوچی، امین صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (117.75 K)

-108 ارزیابی سودمندی عملکرد کشت مخلوط نخود– جو تحت تنش خشکی و مصرف ورمی‌کمپوست
مسعود رفیعی، فاطمه عبدی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (156.77 K)

-107 اثر کود دامی و کشت مخلوط ذرت با لوبیا بر جذب و غلظت عناصر غذایی و عملکرد شاخساره و دانه لوبیا
نصرت اله نجفی، مهدی مصطفایی، عادل دباغ محمدی نسب، شاهین اوستان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (146.17 K)

-106 اثر کود دامی و کشت مخلوط ذرت با گاودانه بر جذب و غلظت عناصر غذایی و عملکرد دانه گاودانه
نصرت اله نجفی، مهدی مصطفایی، عادل دباغ محمدی نسب، شاهین اوستان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (145.62 K)

-105 اثر کشت مخلوط افزایشی ارزن بر کنترل علفهای هرز و کارایی استفاده از زمین لوبیا
سامان بیگی، جواد حمزه ئئ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (145.79 K)

-104 مطالعه عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا چیتی در کشت خالص و مخلوط با ارزن
جواد حمزه ئی، ساسان بیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (127.99 K)

-103 تأثیر سیستم‌های مختلف کوددهی بر عملکرد و درصد فسفر درکشت مخلوط افزایشی یونجه (Medicago sativa L.) و رازیانه (Foeniculum vulgare L.)
زینب بساق زاده، مجید امینی، محمدحسین فتوکیان، مینا آقا بابا دستجردی، شهلا شغیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (118.4 K)

-102  تأثیر تراکم سیر (Allium sativum L.) در کشت مخلوط با گیاه دارویی همیشه‎‎بهار (Calendula officinalis L. ) بر عملکرد و اجزای عملکرد سیر
فرزانه خسرویان، علیرضا ابدالی، عطااله سیادت، امیر موسوی، سیامک بقایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (129.4 K)

-101 ارزیابی ویژگی‌های کمی کشت مخلوط سیر(Allium sativum) با نخود فرنگی(Pisum sativum L.) در مراحل اولیه رشد در منطقه ساری
ارسطو عباسیان، علی نخ زری، غلامعلی پورعلمداری، همت اله پیردشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (228.87 K)

-100 مقایسه برخی از خصوصیات مورفولوژیکی نخود فرنگی( Pisum sativumL.) در کشت مخلوط با سیر (Allium sativum) و در رقابت با علف‌‌های هرز
ارسطو عباسیان، علی نخ زری، غلامعلی پورعلمداری، همت اله پیردشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (170.4 K)