کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 118

-149 کشت مخلوط بعنوان یک راه افزایش و پایداری محصول
داریوش مظاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (327.86 K)

-148 بررسی عملکرد دانه در کشت مخلوط دو رقم سویا
عباس بیابانی، ابوالحسن هاشمی دزفولی، اسلام مجیدی، حشمت اله پور دوائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.31 K)

-147 بررسی کوددهی و کشت مخلوط یونجه-علف باغ در تولید علوفه در منطقه اردبیل
محمد ضعیفی زاده، معرفت قاسمی، داود حسن پناه، جابر اسودی، مصطفی ولیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (427.65 K)

-146 بررسی و تعیین مناسب ترین روش کشت مخلوط شبدر برسیم باگراس از نظر عملکرد کمی و کیفی و نسبت ler
اصغر واعظ زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (513.14 K)

-145 بررسی اثر نسبتهای مختلف بذر بر عملکرد و کیفیت علوفه در کشت مخلوط جو و گونه های ماشک علوفه ای
حمیدرضا خزاعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (453.74 K)

-144 کشت مخلوط دو کولتیوار ذرت
داریوش مظاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (319.1 K)

-143 بررسی کشت مخلوط شبدر برسیم با گراسها از نظر کمی و کیفی
اصغر واعظ زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (540.84 K)

-142 تولید حمایتی در کشت مخلوط
داریوش مظاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (168.97 K)

-141 ارزﯾﺎﺑﯽ ﮐﻤﯽ و ﮐﯿﻔﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ذرت در ﮐﺸﺖ ﻣﺨﻠﻮط ﺑﺎ ﭼﻨﺪ ﻟﮕﻮم
عبداله جوانمرد، یوسف نصیری، محسن جانمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (243.64 K)

-140 ارزیابی کشت مخلوط دو رقم سورگوم در مقایسه با کشت خالص آنها به منظور تولید علوفه
ابراهیم شریفی عاشور آبادی، داریوش مظاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.55 K)

-139 مقایسه عملکرد گندمهای روشن و قدس و کشت مخلوط آنها
حبیب اله قشمی، علی رحیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (109.6 K)

-138 بررسی و مقایسه عملکرد قره یونجه با علف باغ در حالات مخلوط و کشت خالص آنها
عبدالعی غفاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.43 K)

-137 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﮐﻮدﻫﺎی ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و زﯾﺴﺘﯽ ﻧﯿﺘﺮوژﻧﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و اﺟﺰای ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺳﻮﯾﺎ در ﮐﺸﺖ ﻣﺨﻠﻮط ﺑﺎ ذرت
امین باقری پیروز، یعقوب راعی، جلیل شفق کلوانق، صفر نصرالله زاده، سید ناصر اسحقی سردرود، زهرا دیبایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (224.09 K)

-136 ﺑﺮرﺳﯽ ﭘﺘﺎﻧﺴﯿﻞ ﮐﻨﺘﺮل ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻋﻠﻒﻫﺎی ﻫﺮز دو ﮔﯿﺎه ﮐﻨﺠﺪ (Sesamum indicum L.) و ﻟﻮﺑﯿﺎ ﭼﺸﻢﺑﻠﺒﻠﯽ (Vigna unguiculata L.) در ﺗﺮاﮐﻢﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺸﺖ ﻣﺨﻠﻮط
داود حسین زاده، محمد علی اسماعیلی، همت اله پیردشتی، ارسطو عباسیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.19 K)

-135 ارزﯾﺎﺑﯽ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺳﻮﯾﺎ، رﯾﺤﺎن و ﮔﺎوزﺑﺎن ﺗﺤﺖ ﻧﺴﺒﺖ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺸﺖ ﻣﺨﻠﻮط
میلاد باقری، فائزه زعفریان، وحید اکبرپور، قربانعلی اسدی، بهاره ﺑﯿﭽﺮاﻧﻠﻮ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (261.79 K)

-134 بررسی عملکرد، اجزای عملکرد و پتانسیل کنترل علف‌هرز دو گیاه شنبلیله (Trigonella foenum-greacum L.) و انیسون (Pimpinella anisum L.) در شرایط کشت مخلوط
فهیمه مردانی، حمیدرضا بلوچی، امین صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (117.75 K)

-133 ارزیابی سودمندی عملکرد کشت مخلوط نخود– جو تحت تنش خشکی و مصرف ورمی‌کمپوست
مسعود رفیعی، فاطمه عبدی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (156.77 K)

-132 اثر کود دامی و کشت مخلوط ذرت با لوبیا بر جذب و غلظت عناصر غذایی و عملکرد شاخساره و دانه لوبیا
نصرت اله نجفی، مهدی مصطفایی، عادل دباغ محمدی نسب، شاهین اوستان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (146.17 K)

-131 اثر کود دامی و کشت مخلوط ذرت با گاودانه بر جذب و غلظت عناصر غذایی و عملکرد دانه گاودانه
نصرت اله نجفی، مهدی مصطفایی، عادل دباغ محمدی نسب، شاهین اوستان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (145.62 K)

-130 اثر کشت مخلوط افزایشی ارزن بر کنترل علفهای هرز و کارایی استفاده از زمین لوبیا
سامان بیگی، جواد حمزه ئئ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (145.79 K)

-129 مطالعه عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا چیتی در کشت خالص و مخلوط با ارزن
جواد حمزه ئی، ساسان بیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (127.99 K)

-128 تأثیر سیستم‌های مختلف کوددهی بر عملکرد و درصد فسفر درکشت مخلوط افزایشی یونجه (Medicago sativa L.) و رازیانه (Foeniculum vulgare L.)
زینب بساق زاده، مجید امینی، محمدحسین فتوکیان، مینا آقا بابا دستجردی، شهلا شغیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (118.4 K)

-127  تأثیر تراکم سیر (Allium sativum L.) در کشت مخلوط با گیاه دارویی همیشه‎‎بهار (Calendula officinalis L. ) بر عملکرد و اجزای عملکرد سیر
فرزانه خسرویان، علیرضا ابدالی، عطااله سیادت، امیر موسوی، سیامک بقایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (129.4 K)

-126 ارزیابی ویژگی‌های کمی کشت مخلوط سیر(Allium sativum) با نخود فرنگی(Pisum sativum L.) در مراحل اولیه رشد در منطقه ساری
ارسطو عباسیان، علی نخ زری، غلامعلی پورعلمداری، همت اله پیردشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (228.87 K)

-125 مقایسه برخی از خصوصیات مورفولوژیکی نخود فرنگی( Pisum sativumL.) در کشت مخلوط با سیر (Allium sativum) و در رقابت با علف‌‌های هرز
ارسطو عباسیان، علی نخ زری، غلامعلی پورعلمداری، همت اله پیردشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (170.4 K)