کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 105

-74 بررسی و تعیین اثر ازت و فسفر روی خاک, ترکیب برگ, عملکرد و پروتئین دانه گندم فلات
عزیز شاهرخ نیا، نیکزاد ضیائیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (398.17 K)

-73 اثر سطوح مختلف ازت و فسفر بر رشد و نمو و عملکرد گیاه ذرت دانه ای
ماشا اله دانشور، بیژن باجلان، محمد شیخ، محمد فیضیان، اکبر سهرابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (422.67 K)

-72 بررسی و تعیین مصرف انواع مختلف مواد آلی، ازت و فسفر در خزانه برنج
محمود ساعدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.62 K)

-71 تاثیر مقادیر ازت و فسفر در رشد رویشی و زایشی جو
منصور صارمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (334.03 K)

-70 تعیین میزان جذب ازت, فسفر و پتاس در برگ پرچم و سایر برگهای واریته های مختلف برنج
مرتضی نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (344.03 K)

-69 بررسی تاثیر سطوح مختلف فسفر, ازت و تراکم در کیفیت و کمیت بذر چغندر قند
محمدرضا نیکویی زاد، ناصر خدابنده، ذبیح اله رنجی، محمد علی چگینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (327.33 K)

-68 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﮐﻮدﻫﺎی زﯾﺴﺘﯽ ﻓﺴﻔﺮ و ﻧﯿﺘﺮوژن ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﮐﻤﯽ و ﮐﯿﻔﯽ ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ ﮔﺎوزﺑﺎن Borago officinalis L.ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﮐﻤﺒﻮد آب
افشین کرمی، علی سپهری، جواد حمزه ئی، قباد سلیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.8 K)

-67 بررسی و تعیین مناسبترین نسبت ازت و فسفر در زمانهای مصرف برگیاه ذرت
همایون دارخال
مشاهده مقاله | اصل مقاله (230.13 K)

-66 ارتباط بین عملکرد ذرت و فسفر قابل جذب خاک وو تعیین حد بحرانی فسفر برای گیاه ذرت
اکبر فرقانی، محمود کلباسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (263.02 K)

-65 بررسی اثرات ازت و فسفر بر خواص کمی و کیفی گندم رقم شماره 3 به زراعی ( 6513 ) در سالهای 74-72
اسداله معتمد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (224.83 K)

-64 بررسی اثرات ازت و فسفر بر خواص کمی وکیفی جو رقم ریحان در سالهای 74-72
اسداله معتمد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (231.66 K)

-63 ارزﯾﺎﺑﯽ ﻋﮑﺲ اﻟﻌﻤﻞ ﺗﻠﻘﯿﺢ ﻣﺎﯾﮑﻮرﯾﺰاﯾﯽ و ﻓﺴﻔﺮ ﻣﺼﺮﻓﯽ در ﮔﻨﺪم
حمیده رستمی، علی نخ زری مقدم، مهدی ملاشاهی، محمد صلاحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (223.57 K)

-62 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺗﻠﻘﯿﺢ ﻣﺎﯾﮑﻮرﯾﺰا و ﻓﺴﻔﺮ ﻣﺼﺮﻓﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و اﺟﺰای ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮔﻨﺪم ﮐﻮﻫﺪﺷﺖ
رستمی حمیده، علی نخ زری مقدم، مهدی ملا شاهی، محمد صلاحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (225.68 K)

-61 ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﮐﺎرﺑﺮد ﺑﺎﮐﺘﺮی ﻫﺎی ﺣﻞ ﮐﻨﻨﺪه ﻓﺴﻔﺮ و ﺳﻮﻟﻔﺎت روی ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت زراﻋﯽ و ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮔﻨﺪم دوروم در ﻣﻨﻄﻘﻪ اراک
غزاله بشیرزاده، حمید مدنی، داود حبیبی، ابوالفضل غلامی مهرآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (122.9 K)

-60 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﮐﺎرﺑﺮد ﺳﻄﻮح ﻓﺴﻔﺮ، ﺑُﺮ و روی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و اﺟﺰاء ﻋﻤﻠﮑﺮد ﻋﺪس دﯾﻢ
سالار پولادیان میرزایی، مسعود رفیعی، علی خورگامی، منوچهر کلهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (240.67 K)

-59 تاثیرﮐﺎرﺑﺮد ﻣﺎﯾﻪ ﺗﻠﻘﯿﺢ ازﺗﻮ باکتر ﻗﺎرچ ﻣﯿﮑﻮرﯾﺰا ﺑﺮ ﺟﺬب ﺑﺮﺧﯽ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﺗﻮﺳﻂ ذرت ﻋﻠﻮﻓﻪ ای ( رﻗﻢ ﺳﯿﻨﮕﻞ ﮐﺮاس 704 ) در ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻓﺴﻔﺮ در ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎه
امین فرنیا، عبدالرضا زند، شهرام نخجوان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (237.95 K)

-58 بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپهای جو با استفاده از صفات مورفولوژیک تحت تیمار فسفر در شرایط دیم
جلال حامدی قولقاسم، بهزاد صادق زاده، ناصر محبعلی پور، فرزاد خان محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.61 K)

-57 بررسی تأثیر روش‌های مختلف تغذیه فسفره بر عملکرد غده‌های بذری سیب‌زمینی
بابک درویشی، حسین صادقی، داود علیپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (171.06 K)

-56 بررسی تأثیر آبیاری تکمیلی، سطوح کود نیتروژنه و تلقیح با باکتری ریزوبیوم بر کیفیت بذر نخود در شرایط دیم
عباس ملکی، مریم پورنجف، رحیم ناصری، رضا رشنوادی، محمد میرزایی ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (148.25 K)

-55 تأثیر پساب شهری بر غلظت برخی عناصر در ریشه و رشد چغندر قند
الهه احمدپور دهکردی، محمودرضا تدین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (141.52 K)

-54 تعیین آستانه تحمل به شوری باکتری‌های حل‌کننده فسفات جداسازی شده از مزارع برنج استان مازندران
اسماعیل بخشنده، حشمت اله رحیمیان، همت اله پیردشتی، قربانعلی نعمت زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (170.49 K)

-53 تأثیر سیستم‌های مختلف کوددهی بر عملکرد و درصد فسفر درکشت مخلوط افزایشی یونجه (Medicago sativa L.) و رازیانه (Foeniculum vulgare L.)
زینب بساق زاده، مجید امینی، محمدحسین فتوکیان، مینا آقا بابا دستجردی، شهلا شغیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (118.4 K)

-52 اثر مایکوریزا بر کاهش مصرف کود شیمیایی فسفره، اجزای عملکرد و عملکرد ذرت
جواد حمزه ئی، مجید بابایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (156.63 K)

-51  مقایسه تاثیر سویه های باکتری های حل کننده فسفات و سطوح فسفر معدنی بر رشد و عملکرد دانه در ارقام ساری و تلار سویا
اسماعیل یساری، اسماعیل بخشنده، ندا فرزین، معصومه غلامی گل افشان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (150.01 K)

-50 اثر کود بیولوژیک فسفره و کود شیمیایی فسفره بر اجزای عملکرد و عملکرد دانه لوبیا قرمز رقم صیاد
محمدحسین روزبهانی، امین فرنیا، شهرام نخجوان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (148.71 K)