English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
105
-124
بررسی و تعیین اثر ازت و فسفر روی خاک, ترکیب برگ, عملکرد و پروتئین دانه گندم فلات
عزیز شاهرخ نیا، نیکزاد ضیائیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (398.17 K)
-123
اثر سطوح مختلف ازت و فسفر بر رشد و نمو و عملکرد گیاه ذرت دانه ای
ماشا اله دانشور، بیژن باجلان، محمد شیخ، محمد فیضیان، اکبر سهرابی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (422.67 K)
-122
بررسی و تعیین مصرف انواع مختلف مواد آلی، ازت و فسفر در خزانه برنج
محمود ساعدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (386.62 K)
-121
تاثیر مقادیر ازت و فسفر در رشد رویشی و زایشی جو
منصور صارمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (334.03 K)
-120
تعیین میزان جذب ازت, فسفر و پتاس در برگ پرچم و سایر برگهای واریته های مختلف برنج
مرتضی نصیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (344.03 K)
-119
بررسی تاثیر سطوح مختلف فسفر, ازت و تراکم در کیفیت و کمیت بذر چغندر قند
محمدرضا نیکویی زاد، ناصر خدابنده، ذبیح اله رنجی، محمد علی چگینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (327.33 K)
-118
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﮐﻮدﻫﺎی زﯾﺴﺘﯽ ﻓﺴﻔﺮ و ﻧﯿﺘﺮوژن ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﮐﻤﯽ و ﮐﯿﻔﯽ ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ ﮔﺎوزﺑﺎن Borago officinalis L.ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﮐﻤﺒﻮد آب
افشین کرمی، علی سپهری، جواد حمزه ئی، قباد سلیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (300.8 K)
-117
بررسی و تعیین مناسبترین نسبت ازت و فسفر در زمانهای مصرف برگیاه ذرت
همایون دارخال
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (230.13 K)
-116
ارتباط بین عملکرد ذرت و فسفر قابل جذب خاک وو تعیین حد بحرانی فسفر برای گیاه ذرت
اکبر فرقانی، محمود کلباسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (263.02 K)
-115
بررسی اثرات ازت و فسفر بر خواص کمی و کیفی گندم رقم شماره 3 به زراعی ( 6513 ) در سالهای 74-72
اسداله معتمد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (224.83 K)
-114
بررسی اثرات ازت و فسفر بر خواص کمی وکیفی جو رقم ریحان در سالهای 74-72
اسداله معتمد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (231.66 K)
-113
ارزﯾﺎﺑﯽ ﻋﮑﺲ اﻟﻌﻤﻞ ﺗﻠﻘﯿﺢ ﻣﺎﯾﮑﻮرﯾﺰاﯾﯽ و ﻓﺴﻔﺮ ﻣﺼﺮﻓﯽ در ﮔﻨﺪم
حمیده رستمی، علی نخ زری مقدم، مهدی ملاشاهی، محمد صلاحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (223.57 K)
-112
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺗﻠﻘﯿﺢ ﻣﺎﯾﮑﻮرﯾﺰا و ﻓﺴﻔﺮ ﻣﺼﺮﻓﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و اﺟﺰای ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮔﻨﺪم ﮐﻮﻫﺪﺷﺖ
رستمی حمیده، علی نخ زری مقدم، مهدی ملا شاهی، محمد صلاحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (225.68 K)
-111
ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﮐﺎرﺑﺮد ﺑﺎﮐﺘﺮی ﻫﺎی ﺣﻞ ﮐﻨﻨﺪه ﻓﺴﻔﺮ و ﺳﻮﻟﻔﺎت روی ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت زراﻋﯽ و ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮔﻨﺪم دوروم در ﻣﻨﻄﻘﻪ اراک
غزاله بشیرزاده، حمید مدنی، داود حبیبی، ابوالفضل غلامی مهرآبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (122.9 K)
-110
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﮐﺎرﺑﺮد ﺳﻄﻮح ﻓﺴﻔﺮ، ﺑُﺮ و روی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و اﺟﺰاء ﻋﻤﻠﮑﺮد ﻋﺪس دﯾﻢ
سالار پولادیان میرزایی، مسعود رفیعی، علی خورگامی، منوچهر کلهر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (240.67 K)
-109
تاثیرﮐﺎرﺑﺮد ﻣﺎﯾﻪ ﺗﻠﻘﯿﺢ ازﺗﻮ باکتر ﻗﺎرچ ﻣﯿﮑﻮرﯾﺰا ﺑﺮ ﺟﺬب ﺑﺮﺧﯽ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﺗﻮﺳﻂ ذرت ﻋﻠﻮﻓﻪ ای ( رﻗﻢ ﺳﯿﻨﮕﻞ ﮐﺮاس 704 ) در ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻓﺴﻔﺮ در ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎه
امین فرنیا، عبدالرضا زند، شهرام نخجوان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (237.95 K)
-108
بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپهای جو با استفاده از صفات مورفولوژیک تحت تیمار فسفر در شرایط دیم
جلال حامدی قولقاسم، بهزاد صادق زاده، ناصر محبعلی پور، فرزاد خان محمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (267.61 K)
-107
بررسی تأثیر روشهای مختلف تغذیه فسفره بر عملکرد غدههای بذری سیبزمینی
بابک درویشی، حسین صادقی، داود علیپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (171.06 K)
-106
بررسی تأثیر آبیاری تکمیلی، سطوح کود نیتروژنه و تلقیح با باکتری ریزوبیوم بر کیفیت بذر نخود در شرایط دیم
عباس ملکی، مریم پورنجف، رحیم ناصری، رضا رشنوادی، محمد میرزایی ایرانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (148.25 K)
-105
تأثیر پساب شهری بر غلظت برخی عناصر در ریشه و رشد چغندر قند
الهه احمدپور دهکردی، محمودرضا تدین
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (141.52 K)
-104
تعیین آستانه تحمل به شوری باکتریهای حلکننده فسفات جداسازی شده از مزارع برنج استان مازندران
اسماعیل بخشنده، حشمت اله رحیمیان، همت اله پیردشتی، قربانعلی نعمت زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (170.49 K)
-103
تأثیر سیستمهای مختلف کوددهی بر عملکرد و درصد فسفر درکشت مخلوط افزایشی یونجه (Medicago sativa L.) و رازیانه (Foeniculum vulgare L.)
زینب بساق زاده، مجید امینی، محمدحسین فتوکیان، مینا آقا بابا دستجردی، شهلا شغیعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (118.4 K)
-102
اثر مایکوریزا بر کاهش مصرف کود شیمیایی فسفره، اجزای عملکرد و عملکرد ذرت
جواد حمزه ئی، مجید بابایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (156.63 K)
-101
مقایسه تاثیر سویه های باکتری های حل کننده فسفات و سطوح فسفر معدنی بر رشد و عملکرد دانه در ارقام ساری و تلار سویا
اسماعیل یساری، اسماعیل بخشنده، ندا فرزین، معصومه غلامی گل افشان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (150.01 K)
-100
اثر کود بیولوژیک فسفره و کود شیمیایی فسفره بر اجزای عملکرد و عملکرد دانه لوبیا قرمز رقم صیاد
محمدحسین روزبهانی، امین فرنیا، شهرام نخجوان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (148.71 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3
4
5