کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 28

1 کشاورزی پایدار
داریوش مظاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (467.04 K)

2 شخم حفاظتی در کشاورزی پایدار
علی اکبر محبوبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (363.94 K)

3 نقش گیاهان پوششی در کشاورزی پایدار
ابوالحسن هاشمی دزفولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (404.06 K)

4 نقش مراکز ملی و بین المللی تحقیقات کشاورزی در امنیت غذایی و کشاورزی پایدار
علی آهون منش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.92 K)

5 امکان کنترل اکولوژیکی علفهای هرز از طریق نباتات پوشش و روشهای مختلف خاک ورزی معمولی و حفاظتی در کشاورزی پایدار
احمد توبه، سید ابوالحسن هاشمی دزفولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.32 K)

6 نقش قارچهای میکوریز در کشاورزی پایدار
احمد غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.03 K)

7 مطالعه عملکرد کمی و کیفی زیره سبز در کشت مخلوط با نخود تحت شرایط دیم
اسماعیل رضایی، اصغر غفوری، محمد نوری، یاسر یعقوبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (165.74 K)

8  ارزیابی عملکرد کمی و محتوی اسانس شوید در الگوهای مختلف کشت مخلوط با شنبلیله
اسماعیل رضایی، سرور خرم دل، موسی جمالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (167.72 K)

9 اثر پرایمینگ بذر بر تقلیل اثرات منفی دگرآسیبی علف‌هرز تاج‌ریزی بر گیاهچه گندم
محمدجواد مصطفوی، رضا کمائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.21 K)

10 اثر پرایمینگ بذر بر بهبود شاخص‌های جوانه‌زنی بذرهای گندم در شرایط حضور مواد دگرآسیب علف‌هرز تاج‌ریزی (Solanum nigrum)
رضا کمائی، محمدجواد مصطفوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (105.15 K)

11 اثر مایکوریزا بر کاهش مصرف کود شیمیایی فسفره، اجزای عملکرد و عملکرد ذرت
جواد حمزه ئی، مجید بابایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (156.63 K)

12 تأثیر مقادیر مختلف کود گاوی تازه و کمپوست شده روی ماده خشک تولیدی گیاهچه‌های گندم
محمد روزخش، فرناز فکرت، فاطمه موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (141.82 K)

13 بهبود کیفیت دانه ذرت با کاربرد کودهای زیستی و شیمیایی
عبدالله جوانمرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (247.74 K)

14 ارزیابی عملکرد و تجمع عناصر غذایی میکرو در دانه ذرت با کاربرد کودهای زیستی و شیمیایی
عبدالله جوانمرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (247.64 K)

15 تاثیر سامانههای مختلف کودی و گیاهان پوششی بر کنترل علفهای هرز مزرعه گلرنگ
جلال جلالیان، سعید حیدرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (280.44 K)

16 اثر منابع مختلف کودی بر صفات کمی نعناع فلفلی
علی استادی، عبداله جوانمرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (296.93 K)

17 مقدمهای بر مفهوم حوزه غذایی با رویکردی بر کشاورزی پایدار
مریم اکبرپور، عبدالمجید مهدوی دامغانی، هادی ویسی، محمدرضا نظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (901.67 K)

18 اثر الگوهای مختلف کشت مخلوط و تلقیح مایکوریزایی بر عملکرد آفتابگردان( Helianthus L)و گوار (Cyamopsis tetragonoloba L)
فهیمه عالی پور، محمدرضا مرادی تلاوت، سیدعطااله سیادت، آیدین خدایی جوقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (779.45 K)

19 اثر تنش خشکی و باکتریهای ریزوسفری ارتقاءدهنده رشد گیاه بر خصوصیات اگرومرفولوژیک بادرنجبویه
نیلوفر نیکبخنت، عبدالرزاق دانش شهرکی، مهرآنا کوهی دهکردی
مشاهده مقاله

20 اثر تنش خشکی و باکتریهای ریزوسفری ارتقاءدهنده رشد گیاه بر شاخصهای فیزیولوژیکی بادرنجبویه
نیلوفر نیکبخت، عبدالرزاق دانش شهرکی، مهرآنا کوهی دهکردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (724.33 K)

21 تاثیر باکتری های تثبیت کننده ازت و حل کننده فسفات بر روی برخی از شاخص های کمی سویا از دیدگاه کشاورزی پایدار
حمیدرضا توحیدی مقدم، بهزاد ثانی، مظفر شریفی، فرشاد قوشچی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (33.49 K)

22 پیشبرد کارآفرینی در فرآیند توسعه پایدار بخش کشاورزی ( با تاکید بر زیر بخش زراعت و اصلاح نباتات)
مصطفی رضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.35 K)

23 تاثیر پسمان های گیاهان زراعی و روش های مدیریتی آنها در کشاورزی پایدار
فرهاد مهاجری، حسین غدیری، محمدجعفر بحرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.15 K)

24 مدیریت کم خاک ورزی برای تولید گندم در اراضی دیم در راستای کشاورزی پایدار
جلیل اصغری میدانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.52 K)

25 طراحی و مدیریت بوم نظام در کشاورزی پایدار
عبدالمجید مهدوی دامغانی، علیرضا کوچکی، اسکندر زند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (439.54 K)