English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
28
-1349
کشاورزی پایدار
داریوش مظاهری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
467.04 K
-1348
شخم حفاظتی در کشاورزی پایدار
علی اکبر محبوبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
363.94 K
-1347
نقش گیاهان پوششی در کشاورزی پایدار
ابوالحسن هاشمی دزفولی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
404.06 K
-1346
نقش مراکز ملی و بین المللی تحقیقات کشاورزی در امنیت غذایی و کشاورزی پایدار
علی آهون منش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
392.92 K
-1345
امکان کنترل اکولوژیکی علفهای هرز از طریق نباتات پوشش و روشهای مختلف خاک ورزی معمولی و حفاظتی در کشاورزی پایدار
احمد توبه، سید ابوالحسن هاشمی دزفولی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
402.32 K
-1344
نقش قارچهای میکوریز در کشاورزی پایدار
احمد غلامی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
111.03 K
-1343
مطالعه عملکرد کمی و کیفی زیره سبز در کشت مخلوط با نخود تحت شرایط دیم
اسماعیل رضایی، اصغر غفوری، محمد نوری، یاسر یعقوبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
165.74 K
-1342
ارزیابی عملکرد کمی و محتوی اسانس شوید در الگوهای مختلف کشت مخلوط با شنبلیله
اسماعیل رضایی، سرور خرم دل، موسی جمالی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
167.72 K
-1341
اثر پرایمینگ بذر بر تقلیل اثرات منفی دگرآسیبی علفهرز تاجریزی بر گیاهچه گندم
محمدجواد مصطفوی، رضا کمائی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
106.21 K
-1340
اثر پرایمینگ بذر بر بهبود شاخصهای جوانهزنی بذرهای گندم در شرایط حضور مواد دگرآسیب علفهرز تاجریزی (Solanum nigrum)
رضا کمائی، محمدجواد مصطفوی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
105.15 K
-1339
اثر مایکوریزا بر کاهش مصرف کود شیمیایی فسفره، اجزای عملکرد و عملکرد ذرت
جواد حمزه ئی، مجید بابایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
156.63 K
-1338
تأثیر مقادیر مختلف کود گاوی تازه و کمپوست شده روی ماده خشک تولیدی گیاهچههای گندم
محمد روزخش، فرناز فکرت، فاطمه موسوی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
141.82 K
-1337
بهبود کیفیت دانه ذرت با کاربرد کودهای زیستی و شیمیایی
عبدالله جوانمرد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
247.74 K
-1336
ارزیابی عملکرد و تجمع عناصر غذایی میکرو در دانه ذرت با کاربرد کودهای زیستی و شیمیایی
عبدالله جوانمرد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
247.64 K
-1335
تاثیر سامانههای مختلف کودی و گیاهان پوششی بر کنترل علفهای هرز مزرعه گلرنگ
جلال جلالیان، سعید حیدرزاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
280.44 K
-1334
اثر منابع مختلف کودی بر صفات کمی نعناع فلفلی
علی استادی، عبداله جوانمرد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
296.93 K
-1333
مقدمهای بر مفهوم حوزه غذایی با رویکردی بر کشاورزی پایدار
مریم اکبرپور، عبدالمجید مهدوی دامغانی، هادی ویسی، محمدرضا نظری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
901.67 K
-1332
اثر الگوهای مختلف کشت مخلوط و تلقیح مایکوریزایی بر عملکرد آفتابگردان( Helianthus L)و گوار (Cyamopsis tetragonoloba L)
فهیمه عالی پور، محمدرضا مرادی تلاوت، سیدعطااله سیادت، آیدین خدایی جوقان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
779.45 K
-1331
اثر تنش خشکی و باکتریهای ریزوسفری ارتقاءدهنده رشد گیاه بر خصوصیات اگرومرفولوژیک بادرنجبویه
نیلوفر نیکبخنت، عبدالرزاق دانش شهرکی، مهرآنا کوهی دهکردی
مشاهده مقاله
-1330
اثر تنش خشکی و باکتریهای ریزوسفری ارتقاءدهنده رشد گیاه بر شاخصهای فیزیولوژیکی بادرنجبویه
نیلوفر نیکبخت، عبدالرزاق دانش شهرکی، مهرآنا کوهی دهکردی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
724.33 K
-1329
تاثیر باکتری های تثبیت کننده ازت و حل کننده فسفات بر روی برخی از شاخص های کمی سویا از دیدگاه کشاورزی پایدار
حمیدرضا توحیدی مقدم، بهزاد ثانی، مظفر شریفی، فرشاد قوشچی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
33.49 K
-1328
پیشبرد کارآفرینی در فرآیند توسعه پایدار بخش کشاورزی ( با تاکید بر زیر بخش زراعت و اصلاح نباتات)
مصطفی رضوی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
28.35 K
-1327
تاثیر پسمان های گیاهان زراعی و روش های مدیریتی آنها در کشاورزی پایدار
فرهاد مهاجری، حسین غدیری، محمدجعفر بحرانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
29.15 K
-1326
مدیریت کم خاک ورزی برای تولید گندم در اراضی دیم در راستای کشاورزی پایدار
جلیل اصغری میدانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
34.52 K
-1325
طراحی و مدیریت بوم نظام در کشاورزی پایدار
عبدالمجید مهدوی دامغانی، علیرضا کوچکی، اسکندر زند
مشاهده مقاله
اصل مقاله
439.54 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2