کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 24 |
|
1 |
|
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﻮد ﻓﺴﻔﺮه در ﺗﻠﻔﯿﻖ ﺑﺎ ﮐﻮد زﯾﺴﺘﯽ ﻓﺴﻔﺎت ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮐﻤﯽ و ﮐﯿﻔﯽ ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ زﯾﺮه ﺳﺒﺰ Cuminumcyminum |
|
مجید امینی، قاسم حسین طلایی، خسرو عزیزی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 252.9 K
|
|
2 |
|
بررسی اثرات مﺨﺘﻠﻒ ﻧﯿﺘﺮوژن و ﻓﺴﻔﺮ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮐﻤﯽ وﮐﯿﻔﯽ ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ زﯾﺮه ﺳﺒﺰ (Cuminum cyminum) |
|
قاسم طلایی، مجید امینی، محمدحسین فتوکیان، خسرو عزیزی، مهدی رضایی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 240.87 K
|
|
3 |
|
تاثیر سطوح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﻮد ﻧﯿﺘﺮوژن در ﺗﻠﻔﯿﻖ ﺑﺎ ﮐﻮد ﺑﯿﻮﻟﻮژﯾﮏ ﻧﯿﺘﺮوﮐﺴﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮐﻤﯽ و ﮐﯿﻔﯽ ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ زﯾﺮه ﺳﺒﺰﺘﺮوﮐﺴﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮐﻤﯽ و ﮐﯿﻔﯽ ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ زﯾﺮه ﺳﺒﺰ (cuminum cyminum) |
|
قاسم حسین طلایی، مجید امینی، محمدحسین فتوکیان، خسرو عزیزی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 406.61 K
|
|
4 |
|
ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﺼﺮف ﮐﻮد ﺑﯿﻮﻟﻮژﯾﮏ ﻓﺴﻔﺎت و ﺗﺮاﮐﻢ ﺑﻮﺗﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و اﺳﺎﻧﺲ ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ اﻧﯿﺴﻮن |
|
آرامه زندسیلاخور، محمدتقی درزی، محمدرضا حاج سیدهادی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 244.11 K
|
|
5 |
|
ﺮرﺳﻲ ﻓﻌﺎﻟﻴﺖ ﺿﺪ ﺑﺎﻛﺘﺮﻳﺎﻳﻲ اﺳﺎﻧﺲ و ﻋﺼﺎره ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ Ajuga chamaecistus ﺑﻪ روش رﻗﺖ ﻣﺎﻳﻊ درﻣﻴﻜﺮوﭘﻠﻴﺖ |
|
میترا محمدی بازرگانی، مریم عطا پور |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 216.3 K
|
|
6 |
|
بررسی ویژگیهای فیتوشیمیایی گونه های مختلف نعناع تحت تاثیر محلولهای غذایی |
|
بهنام عزیزی، ناصر محبعلیپور، محسن نور افکن |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 158.7 K
|
|
7 |
|
ارزیابی اثر تاریخ کاشت بر عملکرد و میزان اسانس سه گونه نعناع در بجنورد |
|
مجید رحیمی زاده، مجید عبادی پور |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 125.82 K
|
|
8 |
|
ارزﻳﺎﺑﻲ ﺧﺼﻮﺻﻴﺎت ﻛﻤﻲ و ﻛﻴﻔﻲ ﮔﺸﻨﻴﺰ (Coriandrum sativum L)ﺗﺤﺖ ﺗﺎﺛﻴﺮ ﻛﺎرﺑﺮد ورﻣﻲﻛﻤﭙﻮﺳﺖ، ازﺗﻮﺑﺎﻛﺘﺮ و ﻫﻤﺰﻳﺴﺘﻲ ﻣﻴﻜﻮرﻳﺰاﻳﻲ |
|
آتنا بستاقی، محمدرضا اردکانی، امین خان بیگی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 281.07 K
|
|
9 |
|
ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻛﻤﻲ و ﻛﻴﻔﻲ اﺳﺎﻧﺲ آوﻳﺸﻦ دﻧﺎﻳﻲ (Thymus daenensis Celak)در ﺷﺮاﻳﻂ دﻳﻢ دﻣﺎوﻧﺪ |
|
سمانه اسدی صنم، محمد حسین لباسچی، مهدی میرزا، میثم انصاری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 249.88 K
|
|
10 |
|
ﺗﺎﺛﻴﺮ ﺗﻴﻤﺎرﻫﺎی ﺗﻨﺶ ﺧﺸﻜﻲ و ﻧﻴﺘﺮﻳﻚاﻛﺴﺎﻳﺪ ﺑﺮ ﺗﺮﻛﻴﺐﻫﺎی اﺳﺎﻧﺲ ﮔﻞ و ﺑﺮگ ﺳﺮﺧﺎرﮔﻞ (Moench Echinacea purpurea L) |
|
شقایق السادات موسوی، سمانه اسدی صنم، مریم پژمان مهر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 264.97 K
|
|
11 |
|
اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻛﻮدﻫﺎی ورﻣﻲﻛﻤﭙﻮﺳﺖ و اوره ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﻣﻮرﻓﻮﻓﻴﺰﻳﻮﻟﻮژﻳﻚ و درﺻﺪ اﺳﺎﻧﺲ ﮔﻴﺎه ﻣﺮزه |
|
نیمتاج نوروزی، حسن نورافکن، ناصر محبعلی پور |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 614.68 K
|
|
12 |
|
ﺑﺮرﺳﻲ ﺗﺮﻛﻴﺒﺎت ﺷﻴﻤﻴﺎﻳﻲ اﺳﺎﻧﺲ ﺣﺎﺻﻞ از ﺑﺎﻓﺖﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮔﻴﺎه آﻧﻐﻮزه |
|
هاجر امینی، محمدرضا نقوی، مهرداد ایرانشاهی، نجمه یزدانفر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 655.51 K
|
|
13 |
|
ﺑﺮرﺳﻲ اﺛﺮ ﻛﻮدﻫﺎی ﺑﻴﻮﻟﻮژﻳﻚ، آﻟﻲ و ﺷﻴﻤﻴﺎﻳﻲ ﺑﺮ روی ﻛﻤﻴﺖ و ﻛﻴﻔﻴﺖ اﺳﺎﻧﺲ ﮔﻴﺎه داروﻳﻲ ﻣﺮزه |
|
ستاره داودی، یاسر علیزاده، روح اله مرادی، محمدجواد زارع |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 815.89 K
|
|
14 |
|
واﻛﻨﺶ ﻣﺮزه ﺳﻨﺒﻠﻪای (Satureja spicigera) ﺑﻪ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻛﻮدﻫﺎی ﺷﻴﻤﻴﺎﻳﻲ |
|
بهلول عباس زاده، معصومه لایق حقیقی، فاطمه سفید کن، مریم جبلی، میثم انصاری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 242.62 K
|
|
15 |
|
اﺛﺮ ﻣﺤﻠﻮلﭘﺎﺷﻲ ﺳﺎﻟﻴﺴﻴﻠﻴﻚاﺳﻴﺪ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﻲ ﺻﻔﺎت روﻳﺸﻲ و ﻣﻘﺪار اﺳﺎﻧﺲ ﮔﻴﺎه داروﻳﻲ آوﻳﺸﻦ |
|
عفت رئیسی، مهدیه امیری نژاد، حسین میغانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 802 K
|
|
16 |
|
بررسی مراحل فنولوژی و عملکرد اسانس ده رقم ریحان |
|
طاهره مختاری، محمد فارسی، سعید خاوری خراسانی، نسرین مشتاقی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 280.4 K
|
|
17 |
|
تأثیر کاربرد اسید آسکوربیک، اسید هیومیک و کودهای آلی بر بعضی صفات مورفولوژیکی و عملکرد گیاه دارویی بادرشبی |
|
پریسا باغبان اکبری، یوسف نصیری، روح اله امینی، مجتبی نورآیین |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 621.16 K
|
|
18 |
|
بررﺳﻲ ﺗﺎﺛﻴﺮ اﻗﻴﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﻜﺮد و اﺳﺎﻧﺲ آوﻳﺸﻦ ﻛﻮﻫﻲ(Thymus kotschyanus Boiss.et Hohen) در ﺷﺮاﻳﻂ زراﻋﻲ |
|
ابراهیم شریفی عاشورآبادی، احمد اکبری نیا، مژگان لارتی، محمد حسین لباسچی، مهردخت نجف پور، بهاره الله وردی، مریم ملکی زاده تفتی، مصطفی گلی پور |
|
مشاهده مقاله
|
|
19 |
|
بررسی تاثیر زمان برداشت برعملکرد و اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) در شرایط زراعی |
|
ابراهیم شریفی عاشور آبادی، لیلی صفایی، احمد اکبری نیا، محمد حسین لباسچی، مریم مکی زاده تفتی، بهاره الله وردی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 260.93 K
|
|
20 |
|
بررسی اثر کودهای زیستی بر عملکرد دانه ، بیولوژیکی، درصد و عملکرد اسانس گیاه دارویی بالنگوی شهری تحت شرایط تنش آبی |
|
وحید قاسمیان، جلیل شفق کلوانق، علیرضا پیرزاد |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 280.1 K
|
|
21 |
|
اثر کود اوره و تاریخ کاشت بر عملکرد و اسانس گیاه دارویی بابونه |
|
بهروز خلیل طهماسبی، صادق بهامین، امین فتحی، فاخر کردونی، محمد تقی آل ابراهیم |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 256.91 K
|
|
22 |
|
واﻛﻨﺶ ﻋﻤﻠﻜﺮد و اﺳﺎﻧﺲ ﻧﻌﻨﺎع ﻓﻠﻔﻠﻲ ﺑﻪ اﻟﻴﺴﻴﺘﻮرﻫﺎی ﻗﺎرﭼﻲ و ﺷﻴﻤﻴﺎﻳﻲ در رژﻳﻢﻫﺎی ﻗﻄﻊ آﺑﻴﺎری |
|
عادل پشت دار، علیرضا ابدالی مشهدی، عطا اله سیادت، عبدالمهدی بخشنده |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 620.67 K
|
|
23 |
|
ﻧﺘﺎﻳﺞ آﻧﺎﻟﻴﺰ اﺳﺎﻧﺲ دو ﮔﻮﻧﻪ آوﻳﺸﻦ ﺗﺤﺖ ﺗﺎﺛﻴﺮ ﺗﻴﻤﺎر ﻛﻮد زﻳﺴﺘﻲ و ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ آﺑﻲ |
|
پونه پورامینی، حسن حبیبی، محمدحسین فتوکیان، علیرضا فلاح نصرت آبادی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 827.86 K
|
|
24 |
|
ارزﻳﺎﺑﻲ ﺗﻨﻮع ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژﻳﻜﻲ و درﺻﺪ اﺳﺎﻧﺲ در ﺑﺮﺧﻲ از ﺟﻤﻌﻴﺖ ﻫﺎی Mentha longifolia (L.) Hud |
|
زینب پنجه شاهین، غلامرضا شریفی، داود صمصام پور |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 647.63 K
|